HP România în parteneriat cu System Plus premiază cartatorii țării! Everybody ON!

Cu mai puțin de o lună înainte de Ziua de Curățenie Națională de pe 24 septembrie, Echipa Națională de Acțiune “Let`s Do It, Romania!” se pregătește pentru un ultim meci în etapa de cartare! Supranumită și „vânătoarea de mormane”, cartarea presupune identificarea mormanelor de deșeuri plasate necorespunzător în arealele naturale și înscrierea acestora în baza de date “Let’s Do It, Romania!”, în vederea creării Hărții Deșeurilor!


Etapa de cartare reprezintă etapa de calificare pentru Ziua de Curățenie Națională, pentru că pe baza acesteia vor fi repartizate mormanele ce vor fi curățate pe 24 septembrie. Cei dintâi cartatori ai țării vor fi premiați de HP România, care, în parteneriat cu System Plus, susține Echipa Națională de Acțiune în finala de pe 24 septembrie!


Premiul cel mare constă într-un laptop HP din noua seria Pavilion G și va fi acordat celui care a înscris cele mai multe mormane până în data de 19 septembrie. Se vor lua în considerare și toate mormanele înscrise până acum în baza de date a ediției “Let’s Do It, Romania!” 2011.


Continuând tradiția de anul trecut, va fi acordat și un premiu pentru cea mai artistică fotografie a unui morman de gunoi cartat. Se va puncta impactul la nivel emoțional, fotograful cartator fiind premiat cu un echipament de imprimare din gama multifuncționalelor HP Photosmart, cu tehnologie e-Print încorporată. Pentru a intra în concurs, fotografiile trebuie să fie trimise la adresa [email protected] însoțite de numărul de morman alocat la înscrierea acestuia în baza de date. Premiul pentru cea mai artistică fotografie va fi acordat pe data de 16 septembrie. Nu în ultimul rând, vor mai fi puse la bătaie și două camere web HP, acordate prin tragere la sorți pe data de 19 septembrie.


Campania este susținută la nivel mediatic de rețeaua de publicitate contextuală Etarget prin intermediul celor peste 450 de site-uri partenere. Pentru campania “Let’s Do It, Romania!” va fi folosit și sistemul de publicitate inteligentă Retarget, care va “urmări” utilizatorii până când aceștia vor fi convinși să se înscrie.


Toți cei care doresc să fie titulari în etapa de cartare, o pot face completând formularul de aici.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

30 thoughts on “HP România în parteneriat cu System Plus premiază cartatorii țării! Everybody ON!

 1. Buna ziua,
  Ador meseria mea de fotograf si m-as implica in acest proiect , as dori sa particip la concurs si sa strang cat mai multe fotografii . intrebarea mea este care este numarul minim de foto ptr premiul 1? Nu inteleg aceasta fraza “Se vor lua în considerare și toate mormanele înscrise până acum în baza de date a ediției “Let’s Do It, Romania!” 2011”
  Pot afla un clasament ? Ar fi tentant si mult mai competitiv daca am vedea aici clasamentul participantilor in timp real sau afisat la 2-3 zile.
  Astept un raspuns la acest comment
  Multumesc frumos

  1. Fiind voluntaraiat, nu te tine nimeni cu forta, la fel cum nu te cheama nimeni cu forta. Acel program era orientativ, sa stie si cei care s-au trezit mai tarziu, pana la ce ora pot veni la curatenie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *