Proiectul L312/2024 (Ziua de Curățenie Națională) a primit undă verde de la Comisia pentru mediu

Dragă #DOER,

Astăzi, de Ziua Mondială a Mediului, avem o veste minunată pentru comunitatea Let’s Do It, Romania! Visul nostru de a marca Ziua de Curățenie Națională în a treia zi de sâmbătă din luna septembrie este mai aproape de a deveni realitate! Pe 16.04.2024 a fost depus în Senatul României inițiativa legislativă pentru introducerea acestei zile în legislația națională. În prezent, propunerea legislativă privind instituirea celei de-a treia zi de sâmbătă din luna septembrie ca „Ziua de Curățenie Națională” este înregistrată în Senat cu numărul L312/2024. Proiectul a fost trimis pentru raport către comisiile de specialitate din Senat. Astăzi suntem încântați să anunțăm că L312/2024 (Ziua de Curățenie Națională) a primit aviz favorabil din partea Comisiei pentru mediu.

Suntem foarte fericiți de acest succes și vrem să vă mulțumim! Nu am fi reușit fără ajutorul vostru, al milioanelor de voluntari cu care ne întâlnim an de an încă din 2010. Ziua de Curățenie Națională eliberează România de deșeuri și-i aduce împreună pe oamenii care au un scop comun: o țară curată și frumoasă! De asemenea, dorim să le mulțumim și partenerilor noștri care ne-au sprijinit în acest demers legislativ.

Inițiativa urmărește întărirea legilor pentru protecția mediului, reducerea zonelor cu deșeuri depozitate ilegal, încurajarea implicării cetățenilor, a autorităților și promovarea educației ecologice și gestionării corecte a deșeurilor.

Împreună putem avea o țară curată, așa cum ne dorim! Dragă #DOER, aceasta este și reușita ta! Îți mulțumim!

Cu drag,
Echipa Let’s Do It, Romania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *