Va place spotul radio Let’s Do It, Romania!?

Cu mare bucurie va spunem ca avem si spot radio pentru campania Let’s Do It, Romania! 2011 spot radio Let’s Do It, Romania! pentru care le multumim prietenilor de la Friends Advertising, Commitet si lui Oli Brezoianu. Deja il puteti asculta la Pro Fm.

 

 

 

Ce ziceti, castigam impreuna marele meci contra nepasarii? :)

Let’s Do It, Romania!


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3 thoughts on “Va place spotul radio Let’s Do It, Romania!?

  1. Anul trecut nici macar nu ati fost in stare sa dati niste diplome.Faceti atata reclama, dar defapt toata campania asta e o mare cacealma.E ok initiativa, imi place, m-am implicat, dar aveam asteptari mai mari!

    1. Adevarul e ca cel mai important aspect in aceasta campanie sunt diplomele… :)

      Cacealmaua presupune inducerea in eroare a unui ADVERSAR. Ori intr-o astfel de campanie singurii adversari sunt cei carora nu le pasa de tara. Sau in acest caz cei carora le pasa mai mult de niste diplome…

      Ceilalti ne sunt aliati si inteleg ca facem “atata” reclama pentru ca avem nevoie ca mesajul sa ajunga la cat mai multi romani. Si facem asta VOLUNTAR, pentru ca avem incredere in tara asta. Si nimeni nu a avut pretentia sa fie o campanie perfecta pentru ca nu avea cum sa fie asa. Am invatat din greseli impreuna si, spre deosebire de altii, noi am ales sa incercam sa schimbam lucruri in bine, nu sa criticam ce fac altii rau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *