Eveniment Sibiu din nou alaturi de Let’s do it, Romania! in 2012Trustul de presa sibian, Eveniment este din nou alaturi de proiectul “Let’s Do It, România!”

Si in 2012, incepand cu luna mai, puteţi urmări spotul video al campaniei de curatenie nationale pe Eveniment Tv.


Televiziunea Eveniment TV este un post generalist care emite 24 de ore/zi, un program propriu 80% care cuprinde stiri, emisiuni, talk show-uri, divertisment. Acoperirea postului este de 75% la nivelul judetului Sibiu, fiind preluata de cei mai importanti operatori de cablu din judet si zonele limitrofe.

 

Televiziunea Eveniment TV este parte a Trustului de presa Eveniment alaturi de Radio Eveniment FM Sibiu,  Radio Eveniment FM Agnita, Eveniment On Line  si portalurile: evenimentsibiu.ro, evenimentulsibian.ro .


Spotul audio se poate  auzi atat la Radio Eveniment FM Sibiu, cat si la Agnita prin intermediul Radio Eveniment FM Agnita.


Eveniment FM este un post de radio generalist, care emite 24 ore/zi, un program propriu 95%, care cuprinde muzica de toate genurile si pentru toate varstele, dedicatii, emisiuni de divertisment, sociale, culturale, concursuri.

 

Postul emite cu o putere de 400 w in Sibiu si 50 w in Agnita, acoperind in proportie de 90% judetul Sibiu.

Frecventele pe care ii putem asculta sunt 103,20 FM si 88,5 FM.

 

Multumim Eveniment Sibiu pentru sustinere!

Bine ati revenit in echipa “Let’s do it, Romania!”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *