Widget de numărat zilele până pe 12 mai!

Prieteni dragi, după cum v-am mai spus, pe 12 mai este ziua în care vom face mormanele de gunoi să dispară, ca niște super-ECO-eroi ce suntem! Alături de Bulgaria, Moldova și Turcia vom face curățenie generală într-o singură zi, pentru a arăta că ne pasă de mediul înconjurător și că drumul către o lume mai curată este deschis. Până la Ziua Națională a Curățeniei mai sunt doar 6 zile și ca să ai o numărătoare inversă numai a ta, am creat widget-ul de numărat zilele, orele, minutele și secundele. Ce poate fi mai frumos de atât!? Vrei să îl ai? Iată care sunt pașii de urmat:

 

 

1.Tot ce trebuie să faci este să dai click aici sau pe poza de alături pentru a ajunge pe pagina de unde trebuie să îl descarci și să îl instalezi. Dai click pe „Install Now” și apoi urmezi pașii unei proceduri simple de instalare, care va dura nu mai mult de 1 minut!

 

 

 

 

 

 

2. După ce l-ai instalat îți va apărea ca o aplicație haioasă, cu logo-ul vesel Let’s Do It, Romania!, direct la tine pe Desktop! Poți să o păstrezi în timp ce desenezi ceva în vreun program de ilustrații, în timp ce asculți muzică, sau dacă scrii un text în Word (așa cum se vede în imagine). Nu-i așa că-i haios? Hai să-l instalăm repejor cu toții!

 

 

 

Mai sunt 6 zile până la Ziua Curățeniei Naționale de pe 12 mai! Instalează widget-ul ca să-ți aducă aminte că mai e foarte puțin până vom deveni super-ECO-eroi și vom face mormanele de deșeuri să dispară pentru o țară mai curată!

 

Împreună schimbăm lumea!

Let’s Do It, Romania!

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *