Direcționează 3.5% către Let’s Do It, Romania! dacă și tu crezi într-o țară mai curată!

Dacă simți și crezi că e important să trăim într-o țară curată, redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru proiectele Let’s Do It, Romania!

De 10 ani, facem curățenie în toată țara într-o singură zi, iar peste 1.9 milioane de voluntari care ne-au fost alături confirmă că ne dorim cu toții o Românie mai curată.

În plus, în ultimul an, aplicația TrashOut și platforma 4B dezvoltată de Let’s Do It, Romania! luptă împreună cu voluntarii și autoritățile ca zonele cu deșeuri să dispară.

 

E simplu și gratuit să ajuți! Banii pentru impozitul tău sunt deja la stat, așa că să îi redirecționezi nu prezintă NICIUN COST.

Pașii sunt simpli:

Accesează acest linkdescarcă formularul PDF, completează-l cu datele tale, semnează-l si trimite-l pe e-mail la adresa: [email protected] .

Ce completezi?
În 2 minute, cu datele personale la secțiunea 1 + semnătura contribuabilului (în stânga jos).
Te sfătuim să completezi și câmpul de mail și/sau
telefon, în cazul în care ANAF are nevoie să ia legătura cu tine. Bifezi dacă vrei să redirecționezi pentru 1 sau 2 ani. Datele noastre sunt deja completate.
IMPORTANT! Poţi face redirecţionarea celor 3,5% pentru o perioadă de 2 ani. Anul viitor ANAF va redirecţiona automat suma către Let’s Do It, Romania!

Până când poți completa?
1 mai 2021– pentru trimiterea online a formularului către [email protected]
25 mai 2021 – pentru trimiterea formularului direct către ANAF

Cum trimiți formularul?

a. Trimiți formularul tău completat și semnat, scanat în format PDF, pe adresa: [email protected] . Data limita: 1 mai 2021. Daca ai mai multe formulare colectate ni le poți trimite până la 1 mai 2021 pe toate scanate într-un PDF sau în PDF-uri separate pe adresa de mai sus. Noi le vom colecta și le vom trimite apoi pe toate către agențiile ANAF corespunzătoare

b. Trimiți formularul completat prin poștă la agenția ANAF de care aparții, obligatoriu cu confirmare de primire. Data limită: 25 mai 2021.
Cauți aici: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm agenția ANAF de care aparții. Pentru a căuta ușor apasă Ctrl+F și caută după numele orașului sau comunei (nu al satului) în care ai domiciliul din buletin. Pot exista mai multe localități cu același nume, în județe diferite. Apasă pe săgețile din dreptul câmpului de căutare pentru a fi sigur că găsești localitatea din județul tău.

Vă mulțumim din suflet pentru că susțineti și voi România mai curată!💚

Redirecționează 3,5% 2021

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *