Decernare diplome: Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva “Constantin Pufan”, Timisoara

9 decembrie 2010, la ora 10.00, echipa de coordonatori Let’s Do It, Timis! a mers la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva “Constantin Pufan” din Timisoara, pentru a inmana diplome copiilor care au participat la Ziua Nationala a Curateniei. Aceasta festivitate de premiere ne-a oferit prilejul sa stam si noi printre acesti copii deosebiti, care ne-au primit cu multe zambete pe fata si au reusit sa ne emotioneze prin veselia lor.

Dorim sa le multumim tuturor copiilor din acest centru scolar pentru ca s-au alaturat multimii de voluntari care in 25 septembrie 2010 au iesit la curatenie. Ajutorul lor este cu atat mai important cu cat ei sunt copii cu deficient de auz, si implicarea lor in astfel de proiecte necesita un grad mai mare de responsabilitate pentru persoanele care ii insotesc.

Multumim foarte mult si doamnelor profesoare care au coordonat grupul de copii, multumiri speciale d-nei profesor coordonator Angela Mate. Sunteti un exemplu demn de urmat pentru multi dintre noi, si suntem mandri ca ne-ati fost alaturi in acest proiect!

Ati fost si sunteti un exemplu pentru Timisoara !

(in curand vom publica si testimonialul d-nei prof. Angela Mate)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *