25.09.2010 Curatenie in toata tara, intr-o singura zi ! Punct de inregistrare: Iulius Mall Timisoara

Campania nationala de curatenie si-a dat startul sambata 25 septembrie 2010, ora 9.00 la Iulius Mall Timisoara, unde au fost instalate pavilioanele Echipei Let’s Do It, Timis! imprumutate de la Primaria Timisoara ,iar mobilierul de la S.C GreenForest S.R.L. Aceasta locatie fiind punctul de inscriere si respectiv plecare spre mormanele alocate. Voluntarii insa – ne-au surprins placut – au fost foarte nerabdatori sa inceapa actiunea, drept pentru care au venit cu o ora mai devreme, in grupuri mari, grabiti sa se inscrie, sa primeasca materialele necesare, si sa plece pe teren pentru marea curatenie.
Din grupurile de voluntari sosite la punctul de plecare au facut parte si elevii din scolile si liceele din Timisoara, acestia fiind directionati in zone apropiate orasului, si anume Dumbravita si Padurea Verde. In prima parte a acestei zile, membrii Echipei Let’s Do It, Timis! au pregatit grupurile de voluntari veniti la fata locului, i-au imbarcat in mijloacele de transport RATT si ulterior, au intampinat echipa de reporteri de la televiziune pentru acordarea unui interviu despre actiunea intreprinsa.
Echipa Let’s do it, Timis! multumeste si firmei Atlassib pentru sprijinul acordat, nu ne-am asteptat ca voluntarii timiseni sa vina asa de bine pregatiti, cu masinile personale, sa-si asigure transportul pana la mormanul alocat. In a doua parte a zilei, fiecare coordonator local a inceput contactarea reprezentantilor comunali pentru a verifica modul in care se desfasoara actiunea de curatenie, numarul de saci colectati, si in acelasi timp au pastrat legatura cu operatorii de salubritate pentru a vedea in ce masura s-au colectat sacii adunati de voluntari.
Ziua Nationala a Curateniei a fost cu adevarat spectaculoasa, astfel ca spre finalul acesteia chiar si vantul poznas s-a alaturat proiectului nostru, si hotarat sa curete in fata Mall-ului, a reusit sa desprinda pilonii corturilor si sa le ia pe sus cu totul, lasandu-ne descoperiti.



articol scris de Claudia Oprita – coordonator zonal Timis

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *