Pregatirile premergatoare Zilei Nationale a Curatenie – 25 septembrie 2010!


Cu o saptamana inainte de Ziua Nationala a Curateniei, coordonatorii locali au demarat actiunea de contactare a celor 68 de comune pentru a verifica stadiul pregatirilor la nivel local, purtand discutii cu persoanele desemnate ca reprezentanti comunali.
S-a propus acestora un scenariu de organizare pentru 25 septembrie, scenariul vizand locul si ora de intalnire cu voluntarii, precum si traseele stabilite pentru a ajunge la mormanele de gunoi.
Primariile au fost deschise in ceea ce priveste implicarea lor in acest proiect, si ne-au sprijinit cu saci si manusi necesari fiecarui voluntar, si in acelasi timp au pus la dispozitie mijloace de transport catre mormane – acolo unde a fost cazul, asigurand si colaborarea cu operatorii de salubritate, astfel incat sa fie totul pus la punct in ziua marii curatenii.
Liga Studentilor din Facultatea de Mecanica s-a alaturat proiectului de curatenie, facilitand comunicarea intre coordonatorii locali LDIR si coordonatorii comunali.
Vineri, 24 septembrie 2010, intre orele 10.00-20.00, s-a facut distribuirea materialelor necesare in ziua curateniei, oferindu-se tricouri pentru liderii de echipe, in limita stocului. Companiile din Timisoara au sprijinit proiectul mobilizandu-si angajatii si grupandu-i in echipe, asigurand pentru grupul lor necesarul de saci si manusi, precum si transportul acestora catre mormanele alocate.
Dorim sa aducem multumiri speciale companiei Continental pentru promptitudinea cu care au raspuns apelului nostru, intrucat in termen de 24 de ore ne-au adus tricouri pentru copii, pe care am incercat sa le distribuim in mod egal elevilor din comune. Acolo unde nu s-a reusit acoperirea numarului de tricouri necesare, echipa Let’s Do It, Romania! va compensa prin acordarea de diplome pentru participarea la proiect.
Echipa Let’s Do It, Romania! impreuna cu multimea de voluntari este pregatita sa faca din Romania o tara curata, de care sa ne mandrim cu totii!



articol scris de Claudia Oprita – coordonator zonal Timis

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *