Gaz Metan Mediaş poarta tricouri Let’s Do It Romania!!!

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/pustai-a-ramas-modest-dupa-ce-a-demolat-steaua-nu-e-nicio-umilinta-vrem-in-europa-si-in-sezonul-viitor-8731949

Pustai a rămas modest după ce a DEMOLAT Steaua: “Nu e nicio umilinţă! Vrem în Europa şi în sezonul viitor”

Articol publicat de Daniel Lup

Gaz Metan a bătut cu 3-0 pe teren propriu formaţia din Ghencea, după 64 de ani, iar Pustai începe să vorbească de cupele europene. Cu toate acestea, victoria cu Steaua nu i-a luat minţile tehnicianului.

Gaz Metan a trecut cu 3-0 de Steaua, dar Pustai nu a făcut nuntă. A preferat să rămână modest, deşi recunoaşte că ar vrea să joace din nou anul viitor în cupele europene.  “A ieşit din nou soarele pe stradanoastră. Nu putem vorbi că am umilit Steaua, să nu uităm că acum câteva săptămâni am pierdut acasă cu 5-0 cu Dinamo. Acum vrem să strângem cât mai multe puncte, ne-am obişnuit cu Europa, vrem să jucăm dinnou acolo” , a declarat Pustai.

Sprijină curăţirea României

Alături de jucători, Pustai a ieşit la încălzire înaintea partidei cu tricouri inscripţionate “Let’s Do It, România!”. Acţiunea a avut loc la iniţiativa soţiei lui Cristi Pustai, care este coordonatoarea pe Mediaş a proiectului “Let’s Do It, România!”. Anul acesta, “Let’s Do It, România!” îşi propune să depăşească recordul stabilit anul trecut şi să mobilizeze 500.000 de voluntari în ziua de 24 septembrie. Proiectul a pornit de la iniţiativa Estoniei, ţara care a lansat, în 2008, conceptul de curăţenie în toată ţara într-o singură zi.

Mă bucur că lumea a plecat acasă fericită pentru că a văzut un spectacol frumos
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Gaz Metan Mediaş poarta tricouri Let’s Do It Romania!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *