SuperECOeroii de la Plaiul Foii – Zărneşti

Echipa Siemens PSE are superECOeroi!

Daniela Constantinescu ne-a comunicat că zona Zărneşti-Plaiu Foii este mai curată datorită celor 50 de voluntari participanţi sâmbătă la acţiune, care au adunat 250 saci!

 

Update 1: Domnul Apafi Lucian (Poliţia Locală Zărneşti) ne-a informat că cei 460 de voluntari de pe raza oraşului Zărneşti au adunat în total 6540 kg deşeuri, din care deşeurile DDE totalizează 80 kg. 

Câteva din impresiile din ziua de 12 mai comunicate de Domnul Apafi: “Au avut foarte mari probleme, o maşină s-a defectat sâmbătă. Apoi au strâns din Zarnesti 3000kg, iar de la Plaiul Foii şi Piatra Craiului au strâns 3460 kg – rezultate din activitatea vilelor din jur – care nu au contracte de salubritate şi au lăsat gunoiul în Pădure, Păşuni şi pe Bârsa.”
     A fost cea mai mare cantitate colectată până în prezent, se doreşte rezolvarea problemei – prin obligativitatea semnării contractului de salubritate. Vom propune o lege care să oblige orice casă cu peste 1 etaj să aiba contract de salubritate, sau orice vilă destinată turismului. Altfel nu se vor primi autorizaţii de funcţionare.

Sperăm ca această zonă superbă să rămână cât mai mult timp curată şi propunerile noastre să fie puse cât mai repede în aplicare. Îi felicităm pe ecologiştii noştri!

Echipa LDIR Braşov

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *