LET’S DO IT, ROMANIA la Agafton cu sportivii de la Clubul Sportiv Airsoft Botoşani

Iacob Daniel, Iacob Larisa, Iacob Denis,  Prisacaru Adrian, Prisacaru Anamaria, Ambrus Lorand, Spatariu Nicoleta, Apetrea Ionut, Bruma Oana, Catargiu Vali sunt 10 tineri botoşăneni pasionaţi de airsoft, un sport nou pentru zona Moldovei. Din pasiunea lor pentru această mişcare sportivă au înfiinţat la Botoşani Clubul Sportiv Airsoft, unde speră să adune cît mai multe persoane care să îndrăgească acest sport.

Airsoftul este un sport modern ce poate fi jucat fie ca simulare a unui conflict militar fictiv, fie ca hobby recreational de week-end. Spre deosebire de paintball, cu care are cateva elemente comune, airsoftul se bazeaza pe onoarea individuala a jucatorilor, nu pe semne de vopsea lasate pe echipament.

Sportivi adevăraţi, tinerii botoşăneni pasionaţi de acest sport sunt şi susţinători vrednici ai campaniei Let’s Do It, Romania. Pe data de 24 septembrie, ei au ieşit, ca toţi ceilalţi botoşăneni la curăţenia generală. Zona care le-a fost repartizată a fost pădurea de la Agafton şi în doar câteva ceasuri, au făcut-o lună.  Iată, doar câteva imagini cu membrii Clubului Sportiv Airsoft Botoşani.

Detalii despre clubul sportiv Airsoft Botosani puteti gasi aici sau aici.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *