Let’s Do It, Romania! are sediu!

De la începuturile “Let’s Do It, Romania!”,  întâlnirile echipei au fost găzduite cu căldură şi prietenie de ceainăriile Cărtureşti, dar şi de Sala de lectură de la teatrul Act. Locuri minunate în care mergem şi acum cu drag, pe care le recomandăm tuturor celor care vor să petreacă nişte momente relaxante alături de prieteni. În ceea ce ne priveşte, munca pentru proiect, discuţiile intense erau atenuate de spaţiile plăcute în care am fost ajutaţi să lucrăm.

Se pare însă că dorinţa noastră de a avea un sediu, un spaţiu al nostru în care să ne vedem cu toţii, să apucăm să ne cunoaştem, (căci suntem mulţi şi echipa este în creştere continuă) a devenit realitate, datorită Environ. Aşa că, am primit un minunat cadou de 1 iunie şi putem spune că echipa “Let’s Do It, Romania” are în sfârşit o casă :).

Nu am reuşit încă să îl personalizăm, dar curând revenim cu poze din sediul Let’s Do It, Romania! Mulţumim, Environ pentru ajutor! Încă un sprijin important pentru Let’s Do It, Romania!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *