Cum am sărbătorit noi Ziua Internaţională a Mediului

Aşa da ştiri! După zeci de reportaje ce aveau în prim plan deşeurile lăsate în urmă de turişti, iată că ştirile frumoase au început să îşi ia un avânt serios. La cât mai multe!


Felicitări tuturor celor ce au participat la acţiunile din acest weekend, inclusiv la cartările din judeţele Harghita, Covasna şi Mureş!


Pe 25 septembrie trebuie să ne unim cu toţii pentru o cauză comună: o ţară curată! Şi să arătăm că suntem mulţi cei care suntem responsabili social şi avem bun simţ.


Let’s do it, Romania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

8 thoughts on “Cum am sărbătorit noi Ziua Internaţională a Mediului

 1. Din pacate pentru judetul Arges nu s-a spus nimic despre faptul ca pe langa acel grafitti foarte multi voluntari au iesit si la strans gunoaie. Comunele din nordul judetului au iesit inca de la ora 8 cu elevii de la scoli si au strans gunoaie in toti sacii pe care i-au avut. Noi am reusit sa strangem vreo 60 de saci de gunoaie(majoritatea peturi pe care le-am compactat ca sa intre mai multe) de pe raul Dambovita. Sper sa invatam ceva din aceste actiuni pilot si sa avem cat mai putine lipsuri in organizarea evenimentului din 25 septembrie.

  1. Felicitari, Simona! Actiunile pilot au intocmai acest scop – acela de a observa lipsurile la nivel de organizare si de a corecta greselile astfel incat totul sa iasa cat mai bine pe 25 septembrie. :)
   Asa ca feedback-ul participantilor este foarte important pentru noi!
   Orice observatii aveti de facut, le asteptam cu drag.

  1. Ne-a facut mare placere sa fim alaturi de voi. Din fericire am aflat pe “ultima suta” de actiune, nu prea a fost mediatizata. Daca se doreste putem sa mai participam si la alte actiuni. Asteptam un semn de la voi si va uram: La cat mai multe actiuni!!

   1. Va multumim pentru implicare si desigur ca ne bazam pe voi si pentru actiuni viitoare! :) Ne vedem pe 25 septembrie si pana atunci promitem mai multa mediatizare. Si ajutorul vostru este foarte apreciat in acest sens. Incurajati argesenii sa se inscrie pentru marea curatenie! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *