Let’s Do It, Corporate! – Interviu cu Andreea Rada, Marketing and Communication Specialist Global Remote Services

DSC_0162 Ce parere aveti despre idea pe care o promoveaza Let’s Do It, Romania! si de ce v-ati implicat in proiect?
Este o idee admirabila si ne-am implicat in proiect pentru ca dorim sa sustinem cat de activ putem astfel de idei. Sunt foarte multe zone din Romania care necesita o atentie suplimentara si este extraordinar sa poti ajuta oricat de putin.



• Cum ati convins angajatii sa se implice in proiect?
Nu i-am convins, ei ne-au convins pe noi sa participam, noi doar le-am propus si ei s-au aratat doritori. Ei deja asteapta editia de anul viitor unde speram sa fim intr-un numar si mai mare.



• Au devenit angajatii mai responsabili dupa participarea la aceasta campanie? Si-au schimbat in vreun fel atitudinea fata de mediul inconjurator?
Majoritatea celor care au participat la acest proiect erau deja responsabili cu privire la mediul inconjurator. De fapt pot spune cu siguranta ca toti angajatii Global Remote Services au cei « 7 ani de acasa » si nu au nevoie de indicatii suplimentare din punctul acesta de vedere.



• Care este strategia companiei de implicare sociala? Dar pentru protectia mediului in urmatorii ani?
In ultimii ani compania s-a implicat in diverse proiecte sociale dar a ales sa nu le faca publice. Vom participa in continuare la astfel de evenimente si vom decide daca vom vorbi sau nu despre fiecare, in functie de natura lor. Strategia de implicare sociala nu este in totalitate definitivata asa ca ar fi prematur sa o expunem acum. Ce este sigur la momentul actual este ca avem o echipa formata din oameni cu suflet mare si care vor face tot ce se poate pentru a ajuta alti oameni.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *