Curatenie la Calarasi

O noua frumoasa poveste de la curatenia de pe 25 septembrie :) De data aceasta, actiunea se petrece la Calarasi :)

Sambata dimineata, la ora 09:00, elevii , profesorul coordonator si profesorul insotitor s-au reunit in fata Primariei Crivat, de unde au fost preluati de microbuzul oferit de primarie si transportati la Primaria Chirnogi, locatia specificata fiind punctul de plecare si centrul de coordonare al zonei din care am facut parte. Am fost transportati la locul unde urma sa “dam piept “ cu mormanele de gunoaie. Peisajul dezolant nu s-a lasat asteptat mult timp, el a triumfat inca de la primele priviri ale voluntarilor. Fiind instruiti in prealabil privind normele de siguranta, elevii au colectat deseurile raspandite pe marginea soselei si le-au depozitat in saci, urmand ca acestia sa fie ridicati de firma de salubritate, partener al actiunii. S-au realizat poze “inainte” si “dupa”, precum si cu elevii in timpul activitatii, pentru documentare.

Copiii au strans 175 de saci de deseuri. Dupa atata truda, era firesc ca toti  elevii sa fie sensibilizati in legatura cu problematica poluarii mediului cu deseuri rezultate din activitatile umane si depozitate necontrolat. Si-au format un comportament responsabil vis-a-vis de pastrarea unui mediu curat.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Curatenie la Calarasi

    1. In Bucuresti nu vom face curatenie, caci platim firme de salubritate care ar trebui sa asigure acest lucru. Plus bunul-simt. Dar vom face curatenie in continuare in afara oraselor, in toata tara, asa cum a fost la Let’s Do It, Romania! in 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *