Înca un an de ,,Let’s Do It Romania!” cu Iulius Mall Cluj

Înca un an de ,,Let’s Do It Romania!”, încă un an în care Iulius Mall Cluj se implică în proiectul nostru. La fel ca data trecută, Iulius Mall Cluj rămâne locaţia întâlnirii de Ziua Curăţeniei şi ne susţine prin promovarea in spaţiul propriu.

Iulius Mall Cluj

Iulius Mall

Iulius Group are o experienţă de aproape douăzeci de ani în retail şi este cel mai mare dezvoltator şi operator de centre comerciale de tip mall din România. Compania deţine reţeaua de mall-uri Iulius (Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi Suceava) şi a dezvoltat primul ansamblu multifuncţional de tip “lifestyle” din ţară: Palas Iaşi. Compania a investit în domeniul real estate peste 500 milioane de euro în 5 proiecte de anvergură.

În calitate de membru activ al International Council of Shopping Centers New York (I.C.S.C.), Iulius Group beneficiază de sprijinul activ al acestei organizaţii internaţionale.
Iulius Mall Cluj este recomandat ca fiind o destinaţie de top, ţinând cont de cele 210 magazine şi restaurante pe care le cuprinde, fără a mai pune la socoteală şi ,,Iulius Business Center”.


Echipa ,,Let’s Do It Romania!” Cluj vă mulţumeşte pentru căldura şi deschiderea de care aţi dat dovadă încă odată şi pentru sprijinul acordat şi în acest an.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Înca un an de ,,Let’s Do It Romania!” cu Iulius Mall Cluj

  1. Citi din cei care au lasat gunoi vin la curatenie ? !!!
    Eu am participat la doua actiuni de curatenie si constat ca gunoaiele se inmultesc de la an la an !
    Nu am vazut pe nimeni sa amendeze persoane care i-si lasa gunoiul in urma !
    Dupa un weekend ramin tone de gunoi dupa grataragii , ei stiu ca vin altii sa faca curat dupa ei …
    Pe linga cararile montane deasemeni se arunca diferite ambalaje , care sint mai greu de colectat !
    Ar fi mai simplu ca fiecare turist sa aibe obligatoriu un saculet pt.gunoi agatat de rucsac iar cei care nu au saculet sa fie amendati !
    Eu nu voi mai participa la actiuni de curatenie .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *