Let`s Chart It împreună cu Toyota!

Echipa de voluntari LDIR Braşov a profitat de vremea frumoasă din weekend şi a identificat noi mormane cu ajutorul autoturismelor oferite de partenerul nostru, Toyota!

Pe 5.5.2012 am primit de la Toyota 2 maşini, cu o rază de acţiune de 400km. Echipa noastră, formată din Szoreny – şoferul, Sorin, Irina şi Ciprian a pornit din Braşov începând cu ora 14 şi a început să carteze energic zona Carierei, Institutul de Cercetare a Păşunilor, apoi am mers până la Făgăraş, Poiana Narciselor şi înapoi. Am avut o zi minunată şi am reusit să cartăm 13 mormane, din care 7 gropi ilegale de gunoi. Drumul, peisajul şi compania au fost plăcute şi ne-am simţit imediat ca acasă împreună.

Pe 6.5.2012, am continuat acţiunea, cu Ciprian şi Bogdan echipa noastră a surprins o maşina care deversa gunoaie la marginea Braşovului, iar în mijlocul Feldioarei am găsit o Groapa Ilegală enormă. De asemenea, în Rotbav sunt aproximativ 4 km de gunoaie. Apoi am avut un drum minunat până la Stejarul din Capeni şi Biborţeni. Ne-am întâlnit pe drum cu Preoţi, Primari şi oameni deosebiti care ne-au povestit cum fac ei curat dupa vecinii fără bun simţ. O idee deosebită a fost plasarea în mijlocul localităţilor a unui avizier cu Poze ale persoanelor demne de urmat cât şi a celor care merită să fie arătate cu degetul împreună cu mici descrieri ale motivelor pentru care se află prezenţi acolo.
Aşadar, gunoaiele sunt în continuare prezente pe locurile naturale într-un număr destul de mare…
De aceea, vă aşteptăm sâmbătă, 12 mai la marea curăţenie naţională! Fii parte din schimbare!

 

 

 

 

 

Echipa LDIR Braşov

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Let`s Chart It împreună cu Toyota!

  1. Echipa de la Ursus Breweries a avut alocate mormanele 7131,7132,7133 si 7135. Mormanul din poza a doua a fost “rezolvat”.
    Cum sa va trimit poze?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *