Let’s do it, Romania! – Viaţa unui pet în Cluj

Şi uite că am filmat şi mult aşteptatul spot video. Ideea a pornit de la un brainstorming în cadrul unei şedinţe din cadrul Departamentului de Comunicare, iar alte idei ne-au venit pe parcurs în timp ce discutam cu regizorul Ionuţ Şleam.


Titlul, inițial în glumă, a fost “Viaţa unui pet în Cluj”, dar se pare că gluma a fost una bună şi luată în serios de către restul. Am filmat în cursul zilei de sâmbătă în 3 locaţii şi anume: Parcul Central, Parcul Ion Luca Caragiale şi în Piaţa Matei Corvin.


Ideea era să fie filmate doar picioarele, pentru ca acţiunea să fie focusată pe personajul principal: domnul PET, în timp ce trecem nepăsători pe langă o sticla de plastic sau în timp ce o loveam, astfel petul parcurgând drumul său prin Cluj.
La final apare un trecător, Dragoş, ce poartă o bandă neagră lipită pe ochi. Acesta la rândul său nu observă petul şi dă cu piciorul în el; realizând apoi că a dat peste ceva, îşi duce grăbit mâinile la ochi pentru a se descătuşa de banda care l-a ținut departe de realitate, şi astfel, după ce reuşeşte să iasă din întuneric aruncă petul la coşul de gunoi.

Cu acest spot dorim să tragem un semnal de alarmă trecătorilor față de atenția şi grija pe care trebuie să le acordăm mediului înconjurător. Acesta este rezultatul final.


Aşteptăm opinii, păreri. Enjoy!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *