“Let’s Bike It, Gorj!” Rezultate prezentate in Colegiul Director al Prefecturii Gorj

Voluntarii care au participat duminica, 28 august, la evenimentul Let’s Bike It, Gorj! au cartat peste 60 de locatii noi, care urmeaza sa fie transmise pe harta aplicatiei Let’s Do It, Romania!  Implicarea voluntarilor biciclisti Trix Bike, participanti ai evenimentului nostru, ne-au demonstrat ca lucrurile pozitive si de amploare sunt posibile atunci cand totul se realizeaza din pasiune si implicare, aceasta fiind ideea de baza a voluntariatului.

IMG_20160828_143001

Ieri, 29 august, coordonatorul judetean Gorj a fost la Colegiul Director al Prefecturii a rugat institutiile, autoritatiile judetului Gorj si mass-media  sa incerce o mobilizare generala a cetatenilor, pentru a curata toate zonele din jurul localitatilordin  judet.

Luna septembrie este declarata de catre “Let’s Do It, Romania!” luna curateniei nationale, iar impreuna dez-obisnuim Romania de deseuri pe 24 septembrie 2016.

IMG_20160828_171419

Multumim pe aceasta cale inca o data domnului prefect al judetului Gorj, Gheorghe Paraschivu, pentru sprijinul acordat si implicarea deosebita de care a dat dovada, a domnului subprefect, Sorina Gabriel Arjoca, pentru increderea si optimismul pe care ni l-au insuflat, mass-media Gorj si nu in ultimul rand voluntarilor biciclisti.

 

Autor: Nicolae-Cristian Juscu, coordonator judetean Gorj

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *