Evenimentul “Let’s Bike It, Gorj!” – 58 de locatii cartate pe 27 august 2016

Let’s Bike It, Gorj!, evenimentul de cartare a mormanelor de deseuri, care a avut loc in data de 27.08.2016, a fost plin de rezultate pozitive.  Cu toate ca in Targu Jiu nu am reusit sa ne adunam decat aproximativ 22 de voluntari, iar pe orasul Rovinari aproximativ 5 voluntari, a fost o zi in care am descoperit multe mormane cu deseuri.

Cu ajutorul aplicatie Let’s Do It, Romania!, descarcata pe telefon, am reusit sa cartam intr-o singura zi peste 58 de locatii si nu am acoperit nici 10% din suprafata Gorjului.

De asemenea, am constatat faptul ca avem padurile plina de mormane, natura fiind astfel sufocata, iar Romania chiar trebuie dez-obisnuita de deseuri!!

Multumim voluntarilor care azi au participat la actiune, in special membrilor Trix Bike – biciclisti cu un simt civic foarte bine dezvoltat si multumim televiziunii locale Gorj TV, singura care a dorit sa participe la eveniment.

Mentionam pe aceasta cale ca au fost transmise invitatii pe mail pentru toata mass-media locala ,dar dupa cum am vazut azi, nu au dorit sa dea curs unei actiuni de voluntariat si constientizare. Speram sa participe in viitor la evenimentele noastre, ne dorim sa lupta impreuna pentru o tara curata.

Felicitari voluntarilor si Let’s Do It, Gorj!, Let’s Do It, Romania!

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Evenimentul “Let’s Bike It, Gorj!” – 58 de locatii cartate pe 27 august 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *