Let’s bike it,Giurgiu! (retrospectiva)


Sambata,pe 6 august la ora 9:00,eu si un prieten care s-a oferit si el voluntar,ne-am prezentat cu bicilete in parcul Mihai Viteazul.De aici am pornit pe un traseu de 27 de kilometri care strabate Oinacu,Remus si Daia.





Primul morman se afla la aproximativ 80 de metri distanta de Drumul Judetean 507,iar imaginile vorbesc de la sine,materiale de constructii,moloz,caramizi,tigla,materiale textile s.a.















Chiar daca noi credeam ca acest morman este unul gigantic,urmatorul morman,care se afla la doar cateva sute de metrii de acesta,tot langa Drumul Judetean 507 avea sa ne contrazica,in jur de 6 mormane de materiale de constructii si deseuri menajere formau o imagine deplorabila.


























Dupa cateva ore de pedalat,27 de kilometri parcursi si doua mormane cartate ne-am reintors in punctul de plecare,langa fantana arteziana din Pacul Mihai Viteazul,la umbra salciei batrane :D.



Pe 20 august,la urmatoarea actiune Let’s bike it,Giurgiu! sper ca in aceasta poza sa fie mai multe biciclete,atat de multe incat sa intrebe lumea daca nu cumva este centru de inchiriat biciclete :)).

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *