Aventura de weekend LDIR!

Totul a început într-o zi caniculară de august, când o echipă de tineri curajoşi şi plini de iniţiativă din Braşov, au plecat în căutarea gridurilor în aventura numită: Let’s bike it, walk it & drive it!

 

Punctuali fiind, la ora 9:00, vis-a-vis de Primărie, am pus la punct ultimele detalii legate de cartare şi împărţiţi în 3 echipe, ne-am luat avânt spre zonele pe care urma să le marcăm pe harta Let’s do it, Braşov!Fie că am ales să pedalăm spre Ghimbav, fie că am ales să escaladăm Postăvarul sau să mergem într-o mini-excursie cu maşina spre Cristian – Vulcan – Holbav – Paltin – Poiana Mărului – Zărneşti, toţi am fost surprinşi de momente amuzante, de senzaţii tari şi adrenalină, de peisaje mirobolante, de oboseală şi toropeală, toate într-un scop nobil.
Cum scopul scuză mijloacele, nu ne-am abătut de la drum nici măcar atunci când un marcaj pe care scria ―>Drum inaccesibil, ne ruga insistent să nu trecem de el, întrucât urma să ne îndreptăm nu spre o pădure luxuriuantă aşa cum credeam, ci mai degrabă spre un deşert împânzit de utilaje, în inima naturii.


Am pornit mai departe şi ne-am motivat unii pe ceilalţi, nu am lăsat ca oboseala să înlocuiască entuziasmul prin bine-cunoscuta replică: „Hai! Încă puţin! Mai avem încă o jumătate de oră de parcurs!”


Ca să fie totul ca la carte, am adăugat acestei aventuri noi prietenii, am râs şi glumit peste măsură, ne-am luat răsplata printr-un joc de cărţi în vârf de munte şi în acelaşi timp, am răspândit mesajul: 24 septembrie – Curăţenie în toată ţara. Într-o singură zi!


Aventura de weekend LDIR nu s-a terminat odată cu cartarea şi astfel, am hotărât să dăm sfară în Braşov şi în împrejurimi despre iniţiativa noastră. Ne-am reîncărcat bateriile şi am poposit la TIFF şi la Reggae Pon Di Hills (Teliu).


 

 

Mulţumim celor care ne-au susţinut în acest weekend! 

Aventurile de weekend continuă! Vă aşteptăm în număr cât mai mare să vă alăturaţi proiectului Let’s do it, Romania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Aventura de weekend LDIR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *