Earth Hour 2012- Satu Mare reduce factura cu natura!

 

60 de minute. Nimic mai mult. 60 de minute de respiro pentru o planeta care ne acorda fiecare secunda a vietii , noua.

Fara pauze si fara opriri.In fiecare clipa, minut, zi a vietii noastre.

Sâmbătă, toţi locuitorii planetei sunt îndemnaţi să stingă lumina timp de o oră sau să scoată din priză aparatura care nu este absolut indispensabilă, între 20.30 şi 21.30 ora locală. Problemele cauzate de schimbarile climatice sunt atat de grave si de complexe, incat este nevoie urgenta de actiune, la nivel global.Satu Mare sarbatoreste Ora Pamantului intr-un mod deosebit astfel ca fiecare locuitor al orasului este invitat pe platoul din P-ta 25 otombrie sa contribuie la crearea din lumanari a fiecarui ,,minut” din Ceasul Uman ce simbolizeaza cele 60 minute pe care le dedicam Pamantului pentru a putea trage si el o gura de aer.

Primaria , Agentia Pentru Protectia Mediului ,DECO RECLAMA ,  localuri , magazine din oras au dat cu subsemnatul si au promis ca vor sta la lumina lumanarilor o ora ca gest simbolic de solidaritate pentru  evenimentul Earth Hour .

In numele Planetei te rugam sa stingi lumina si sa deschizi  ochii in data de 31 martie intre orele 20.30-21.30  pentru ORA PAMANTULUI !


Fii tu vocea planetei si cere lumii o pauza in numele ei!

 

Let’s do it World! Turn off the lights !

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *