Ai găsit un morman de gunoi în natură? Încarcă-l pe www.letsdoitromania.ro

Harta deșeurilor

Te plimbi prin natură și ești deranjat de mormanele de gunoi care îți răsar în față? Avem soluția perfectă pentru tine, fiindcă anul acesta cartarea Let’s Do It, Romania! se face inteligent, prin Harta Deșeurilor.

Se ia o aplicație de iOS pentru iPhone (în curând și de Android) și se cartează în timp real. Firește, mai există și metoda clasică: datele despre mormanul de cartat se pot introduce pe harta online, completând anumite informații despre el în Registrul Național al Deșeurilor din România: locație, volum, materiale din care este alcătuit, descrierea componentelor voluminoase și eventual imagini, daca aveți.

Ce face lucrurile să fie și mai interesante este faptul că între 9-23 aprilie se va desfășura o votare a zonelor preferate pentru 12 mai, Ziua Curățeniei Naționale 2012, când vom ieși cu mic, cu mare, să eliminăm mormanele de gunoi favorite!

Ce trebuie tu să știi este că votarea se va face online (pe www.letsdoitromania.ro) și că până atunci poți încărca oricând datele despre un morman nou în Registrul nostru. Spor la cartare tuturor!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Ai găsit un morman de gunoi în natură? Încarcă-l pe www.letsdoitromania.ro

  1. Si pe cand lansati si aplicatia pentru Android? Dupa ce se termina campania? Nu toata lumea are bani de iPhone… Daca s-a lansat va rog sa imi dati si mie un link. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *