Vreau să fiu voluntar în Timiş

Sunt om normal şi trăiesc în Timiş. Vreau să trăiesc în curăţenie şi cred că se poate. Mă alătur echipei de voluntari din Timiş pentru că fără mine proiectul de a curăţa ţara de gunoaie nu este posibil în Timiş. Eu sunt cel care face visul de a trăi într-o ţară curată să devină realitate. Eu, voluntarul.

Ce fac?

Intru pe internet şi tastez http://www.letsdoitromania.ro/curatenia/
Mă gândesc dacă am prieteni care să înţeleagă şi ei nevoia de a face ceva pentru a trăi în curăţenie. Am nevoie de minim 5 prieteni.
Dacă am, atunci aleg să fiu eu persoana de contact şi fac clic pe Înscrie-te ca persoană de contact a echipei

Completez formularul.

Primesc un mail cu felicitări şi un cod

Mă pun să trimit celor 5 prieteni un mail în care le spun că eu vreau să fac ceva pentru judeţul ăsta/ţara asta de care toţi se plâng, dar puţini fac ceva. Şi le spun că ei pot să-mi fie alături. Că fără ei îmi va fi greu. Le trimit codul şi le spun că ei trebuie să se înscrie ca Membru. Iar la rubrica Numele Leader echipă, să treacă numele meu, şi la Prenume, tot al meu, cel pe care îl ştiu ei că e om fain.
La Codul echipei trebuie pus codul pe care eu l-am primit pe mail.

Ce fac după ce m-am înscris?

Intru zilnic pe http://blog.letsdoitromania.ro/timis/
Aici, aflu ce se întâmplă în Timiş. Citesc, trimit mailuri coordonatorilor din Timiş, întreb ce vreau să aflu, cer lămuriri dacă nu înţeleg ceva.
Pe blog se va întâmpla zilnic ceva. Aşa am auzit eu de la un coordonator care a şi-a luat acest angajament. Altfel face cinste la următorul chef. Intru zilnic să-l verific :)

Cum pot să ajut mai mult?

Să le spun prietenilor de pe facebook, din jurul meu, să le povestesc oamenilor că ar putea să vină cu mine la curăţenie, chiar dacă NU ei au murdărit. Dacă mă lasă doar pe mine să curăţ, să nu-i mai aud că se plâng de mizeria din jurul lor.
Oameni sunt doar cei care fac ceva, restul sunt doar trâmbiţe sparte.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *