Ce fain a fost primul chef Let’s do it, Romania!

Primii ajunşi vineri seara în Club Lemon au fost coordonatorii voluntarilor din Timiş. O trupă de tineri inimoşi şi dornici să facă ceva pentru natura în care trăiesc. Aproape de miezul nopţii au început să vină, în grup sau perechi, tineri, jurnalişti, fotografi, reprezentanţi ai companiilor din Timişoara şi alţi curioşi să afle ce este şi ce se întâmplă în Let’s Do It, Romania! La un pahar de suc verde sau cockteil special preparat, organizatorii, voluntari ai campaniei Let’s Do It, Romania! şi echipa timişoara.ro, au explicat că proiectul măreţ de implicare socială înseamnă în primul rând participare în ziua în care România este curăţată de gunoaie! Apoi au povestit cum 25 septembrie poate intra în istoria naţională şi în manualele de educaţie ecologică ca fiind ziua în care România a fost curăţată de gunoaie.
După ce au înţeles că mizeria din Timiş nu o să dispară de la sine, o parte dintre tineri nu a mai aşteptat să ajungă acasă pentru a se înscrie pe situl www.letsdoitromania.ro/curatenia şi au făcut-o chiar la Club. Astfel că doar în câteva ore, la chef, comunitatea de voluntari din Timiş a crescut cu aproximativ 30 de membri.
Cele mai frumoase momente ale petrecerii de vineri seara au fost cele în care voluntarii coordonatori au fost asaltaţi de oameni care spuneau “Eu pot să vă ajut cu afişe”, “Eu pot să aduc vedete din muzică care să transmită mesaje”, “Eu pot să vă ajut cu transportul”. Eu pot…a fost ceea au spus timişorenii la primul chef Let’s Do It, Romania!
Şi credem că Timişoara poate să arate că judeţul nu este un loc prea îndepărtat de capitala Banatului.

Nota: Din pacate nu am reusit sa urc pozele pe blog. O galerie exista pe timisoara.ro.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *