Voluntariatul nu e o poveste. Voluntariatul e de povestit!

Săptămâna Naţională a Voluntariatului

Până acum am cunoscut doar voluntari grozavi, oameni care abia aşteaptă să adauge o nouă amintire frumoasă în albumul lor de fapte bune, oameni care speră să schimbe societatea prin implicarea lor, oameni care se gândesc la ziua de mâine şi la viitorul lumii în care trăim. Pentru toţi aceştia a fost creată Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV), aflată acum la cea de a 9-a ediţie.

Provobis (promotorul evenimentului), Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat în parteneriat cu VOLUM şi Federaţia Organizaţiilor care Sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România şi centrele de voluntariat, invită comunitatea de voluntari să arate cât de frumoasă este activitatea pe care o întreprind, în perioada 14-20 mai 2012.

Mai mult decât atât,  Provobis îţi oferă posibilitatea de a înscrie, ca partnener SNV, organizaţia în cadrul căreia activezi, pe www.voluntariat.ro, înregistrând evenimentele prin care aţi hotărât să marchaţi Săptămâna Naţională a Voluntariatului. Pentru mai multe informaţii, este bine să ştii că îţi stau la dispoziţie următoarele contacte: tel/fax 0264.412.897, mobil 0755.045.103 sau e-mail [email protected]. Succes!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *