Teach for Romania recrutează generația a 7-a de lideri în educație

Teach for Romania recrutează generația a 7-a de lideri în educație, acei oameni cu o motivație puternică de a contribui la transformarea societății românești și de a reduce inechitatea educațională din comunitățile vulnerabile, din rolurile de profesori sau învățători, iar ulterior, după cei 2 ani de program, ca alumni ai organizației, pe una dintre cele 5 direcții strategice: impact școlar, formarea și dezvoltarea profesorilor, politici publice, media sau dezvoltarea inovației sociale și comunitare.

Află mai multe despre program și înscrie-te până pe 16 decembrie: http://teachforromania.org/devino-profesor/de-ce/

Teach for Romania este unul dintre partenerii noștri strategici, alături de care în 2017-2018 am organizat 5 ediții ale proiectului „Let’s Share & Care!”, un program de combatere a risipei de haine și de susținere a copiilor din comunități sărace din România. În total, am colectat de la persoane fizice și juridice, 36 tone de haine, 500 de kg de încălțăminte, 2 tone de jucării, 500 kg de rechizite.

Cu ajutorul profesorilor și echipei Teach for Romania, bunurile au ajuns la peste 5000 beneficiari direcți din întreaga țară.

 

Mulțumim Teach for Romania & Let’s Do It!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *