Intalnire la nivel inalt

Pe data de 26 noiembrie 2011, in Valea Jiului, orasul Petrosani, a avut loc o intalnire extraordinara intre prietenii mei, in mare voluntari si Toma Coconea. Intalnirea a fost hazlie si as putea spune, plina de semnificatii. O pot sumariza spunand doar un citat: Oamenii cu adevarat mari, te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare!

O sa va si povestesc cum a decurs intalnirea.

Avusesem ideea lansarii unor gale de excelenta in Valea Jiului, gen TED.com. Din colaborarea cu Fundatia Noi Orizonturi, vor fi acum trei gale ale Voluntarilor Impact, pe 16, 15 si 17 decembrie, in Petrosani, Lupeni si Uricani. Vezi aici campania lor nationala.

Pentru aceste gale l-am invitat sa vorbeasca pe Toma Coconea, stiind mai ales ca a fost printre cei selectati sa vorbeasca la tedx Bucuresti, anul acesta.

S-a intamplat tocmai sa ma intalnesc cu Toma in Petrosani, pe cand ne pregateam sa iesim dintr-o benzinarie. Pentru ca pe partea noastra de drum se lucra, masinile se opreau inainte sa treaca pe contrasens. Am vazut masina lui Toma si am inceput sa fac ca disperatul semne cu mana. Si, desi nu ma cunostea, Toma s-a oprit. Abia dupa aia, i-am spus ca sunt Andrei si ca vorbisem cu el cu cateva zile inainte, despre gala. I-am propus sa facem cateva poze cu roll up-ul misiunii noastre, i-ar prietenii mei s-au pozat cu el. Mie mi se oprise masina chiar pe drive through-ul benzinariei, alternatorul era inghetat si era in una din acele pozitii cand nu se mai invartea, iar Toma, ne-a ajutat sa impingem masina. (De atunci masina merge mai bine :)  )

Va las si pe voi sa va uitati pe poze.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Intalnire la nivel inalt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *