Imparte bucurie impreuna cu Magazinul de Brazi


Imparte bucurie impreuna cu Magazinul de Brazi!

In perioada 22 noiembrie – 24 decembrie 2011 MagazinulDeBrazi.ro va invita sa faceti o fapta buna pentru un orfelinat, centru de plasament, casa de copii sau camin de batrani achizitionand pentru ei un bradut de Craciun. Intitulata „Imparte bucurie”, campania isi propune sa ofere Sarbatori mai frumoase celor mai putin norocosi dintre noi.

In perioada 22 noiembrie – 24 decembrie 2011 Magazinul De Braziva invita sa achizitionati un bradut de Craciun pentru un orfelinat, centru de plasament, casa de copii sau camin de batrani. Bradutul va fi livrat gratuit la locatie de catre reprezentantii Silva Group Romania, si pentru ca vrem sa particiam impreuna cu dumneavoastra la impartirea bucuriei oferim donatorilor o reducere de 30% din valoarea brazilor taiati cu inaltimi cuprinse intre 2 si 6 m si de 5% din valoarea brazilor cu radacina. Donatia nu este conditionata de achizitia altor produse de pe site-ul Magazinului de Brazi.

Derulata in parteneriat cu SOS Satele Copiilor, Hospice Casa Sperantei si Asociatia Inima Copiilor, campania „Imparte bucurie” isi propune sa ofere un Craciun mai frumos celor mai putin norocosi dintre noi. Pentru a achizitiona un bradut pentru un orfelinat, centru de plasament, casa de copii sau camin de batrani accesati sectiunea „Imparte bucurie” de pe site-ul www.MagazinulDeBrazi.ro, unde veti gasi lista completa a centrelor catre care puteti efectua donatia. Dupa confirmarea comenzii si efectuarea platii, bradutul va fi livrat gratuit de catre reprezentantii Silva Group Romania in locatia aleasa de dumneavoastra.  

Cum va puteti implica in campania „Imparte bucurie”

– indicandu-ne orfelinate, centre de plasament, case de copii, camine de batrani sau alte organizatii si institutii care au in ingrijire persoane defavorizate si care ar avea nevoie de un astfel de sprijin – avem nevoie de informatii complete: numele centrului, orasul, adresa de livrare, numarul de persoane avute in grija, persoana de contact (telefon mobil, mail)

– promovand initiativa pe canalele disponibile si intre cunoscuti si prieteni, astfel incat un numar cat mai mare de persoane sa afle despre existenta acestui tip de donatie – in sectiunea Imparte bucurie a site-ului Magazinului de Brazi puteti gasi toate instrumentele necesare promovarii initiativei

– achizitionand un bradut pentru un astfel de centru – donatia poate fi facuta in momentul efectuarii unei comenzi pewww.MagazinulDeBrazi.ro, din lista afisata de beneficiari, cu plata in avans.

Reducerile oferite sunt valabile pentru donatiile efectuate online pentru brazii taiati de inaltime cuprinsa intre 2 si 6 m (30% din valoarea produsului) si pentru brazii cu radacina (5% din valoarea produsului) si nu sunt cumulative cu alte reduceri si promotii ale Magazinului de Brazi. Donatia nu este conditionata de achizitia altor produse de pe site. Plata pentru produsul donat poate fi efectuata online sau prin transfer bancar. Magazinul de Brazi isi ofera intreg concursul pentru desfasurarea acestei campanii insa nu poate garanta beneficiarilor ca vor fi efectuate donatii pentru toate centrele.

Parteneri: Hospice Casa Sperantei, Asociatia Inima Copiilor, SOS Satele Copiilor, Asociatia 1 iunie 2001, Fundatia Sf. Macrina, Asociatia Sf. Stelian, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4, Let’s Do It Romania

Parteneri media: HotNews, 9am.ro, Kudika.ro, Calificative.ro, Romania Pozitiva, Wall-Street.ro, Lume Buna, Gazeta de Sud, Craiova.ro, Radio Sud, Tion.ro, Timis Expres, Evenimentul Regional al Moldovei

Toti cei care doresc sa se implice sau sa sprijine campania „Imparte bucurie” ne pot contacta pe adresa de mail[email protected] sau la numarul de telefon 0732.971.257.

Despre MagazinulDeBrazi.ro

Lansat la data de 1 noiembrie 2009, MagazinulDeBrazi.ro este o platforma online destinata comercializarii de pomi si accesorii de Craciun, care isi propune sa vina in intampinarea necesitatii clientilor pentru un sortiment bogat de brazi taiati si cu radacina. Pomii sunt disponibili intr-o gama de 21 de categorii de inaltime (0,60 – 12 m) si 4 soiuri diferite. Magazinul ofera astfel posibilitatea de a alege un produs de calitate tuturor persoanelor care nu au timpul necesar sau acces la o oferta de pomi suficient de variata, care sa le satisfaca exigentele.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *