Fii responsabil! Hai la cartare in judetul Cluj!

Ziua Națională de Curățenie din 28 septembrie se apropie cu pași repezi, dar până atunci, echipa “Let’s Do It, Romania!” Cluj a pregătit câteva evenimente premergătoare, printre care se numără și sesiunea de cartare pe care am organizat-o sâmbătă, 31 august 2013. Acest eveniment a fost organizat în locul unei conferințe de presă formale, oferind posibilitatea unui dialog mai deschis și mai direct privind activitatea “Let’s Do It, Romania!”.  Astfel, reprezentanții principalelor cotidiane clujene au fost invitați să participe la procesul de identificare a mormanelor de gunoi și a gropilor ilegale,  împreună cu echipa “Let’s Do It, Romania!”.

 Cartare, 31 aug 2013  Cartare, 31 aug 2013  Cartare, 31 aug 2013
 Cartare, 31 aug 2013  Cartare, 31 aug 2013  Cartare, 31 aug 2013
 Cartare, 31 aug 2013  Cartare, 31 aug 2013  Cartare, 31 aug 2013

Mai multe imagini puteti gasi pe pagina noastra de Facebook si pe contul nostru de FlickR.

Pentru acest eveniment, sponsorii noștri au fost: Farmec, Compexit Trading, TopCar Transilvania și Starbucks Caffe, cărora dorim să le mulțumim pe această cale pentru sprijin și pentru solidarizarea cu obiectivele noastre.

Am dat startul din pacarea supermarket-ului Billa din cartierul Mănăștur, urmand directia comunei Borșa din județul Cluj (vezi detalii traseu AICI>>>), zona in care am descoperit un morman de gunoi de dimensiuni medii și o groapă ilegală (vezi rezultatul cartării AICI>>>).

În plus, față de întărirea comunicării cu presa, activitatea a avut și scopul de a prezenta modul de utilizare a aplicației TrashOUT – o aplicație pentru Smartphone simplă și foarte practică, care oferă posibilitatea de a participa direct la procesul de cartare: odată cu încărcarea unei fotografii, se identifică automat și reperele longitudinale și latitudinale necesare localizării respectivului morman de gunoi. În acest mod, echipa noastră este informată în timp util referitor la zonele cu probleme din județul Cluj. De la punctul de plecare și până la întoarcere, întregul proces a durat o oră și treizeci de minute.

Transportul a fost asigurat de Compexit Trading si TopCar Transilvania, ambele cu showroom-uri pe Calea Turzii nr. 223, Cluj-Napoca. Compexit Trading este una din companiile de top de distribuție și service auto din Transilvania, oferind întreaga gamă de automobile Skoda și servicii de întreținere și reparații, atât pentru mărcile comercializate, cât și pentru celelalte mărci de pe piață. De asemenea, dacă vă doriți un automobil Seat, TopCar Transilvania oferă toată gama de automobile ale acestei mărci, precum și serviciile aferente, la un nivel calitativ înalt, orientat spre nevoile clientului.

 Compexit TradingSKODA  Topcar TransilvaniaSEAT

Mulțumirile noastre merg și către compania Farmec, unul din brandurile românești cu tradiție, care oferă o gamă largă de produse cosmetice – cele mai cunoscute fiind Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital, Aslamed, Doina.

Farmec

În plus, Starbucks Cafe ne-a oferit cea mai bună cafea din lume – nu o spunem doar noi, ci și cifrele, compania fiind liderul mondial în  comercializarea şi prăjirea cafelei, cu peste 14.000 de cafenele în întreaga lume și o dedicare pentru oferirea celei mai rafinate experiențe a cafelei.

Pentru mai multe detalii despre proiect, vă invităm să vă creați un cont pe aplicația noastră, accesând link-ul: http://app.letsdoitromania.ro/user-register.jsf.

Pe 28 septembrie 2013, arată că îți pasă și participă și tu la Ziua Națională de Curățenie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Fii responsabil! Hai la cartare in judetul Cluj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *