Farmec – Titular in Echipa Nationala de Actiune si in Echipa Olimpica a Romaniei

Pentru echipa Farmec, ziua de sambata, 24 septembrie, ramane o zi de suflet. Am aratat ca suntem o adevarata echipa, ca stim sa ne distram, chiar si atunci cand muncim. Am simtit, datorita acestui proiect, ca suntem cu un pas mai aproape de a avea o tara curata, asa cum ne-o dorim cu totii.

Echipa Farmec s-au implicat cu mic, cu mare, in operatiunea de curatenie a zonei Salicea-Ciurila, iar la finalul zilei, 100 de saci plini de gunoaie stateau drept dovada ca munca noastra nu a fost in zadar. La fel si campul care isi recapatase culoarea verde si floricelele care zambeau fericite pentru ca nu mai erau acoperite de resturi de mancare, peturi, cartoane si pungi de plastic.


Multumim celor de la Let’s do it Romania pentru ca ne-au oferit sansa sa luam parte la acest proiect!


Farmec continua implicarea in actiuni de CSR sustinand, prin brandul sau Gerovital, Echipa Olimpica a Romaniei la Jocurile Olimpice din 2012, ca sponsor principal. Parteneriatul incheiat cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman este unul pe termen lung si este justificat de misiunea sociala a marcii Gerovital de a sustine marcile romanesti, atat in tara cat si in strainatate.


„Spiritul olimpic românesc poate să-și continue tradiția doar ajutat de comunitatea economică printr-un sprijin, care, istoria a dovedit-o, este mutual avantajos. În cazul de față, asistăm la o asociere care nu numai că ne onorează, dar ne și obligă să aducem acasă cât mai multe medalii: Gerovital este una dintre puținele mărci românești recunoscute de la Londra la New York, Tokio sau Istanbul, alături de nume sonore românești care au făcut și fac istorie, cum ar fi Nadia Comăneci, Iolanda Balaș, Ivan Patzaichin, Violeta Beclea Szekely, Elisabeta Lipă, Laura Badea sau Sandra Izbașa.” a declarat Ioan Dobrescu, secretar general COSR.

„Farmec, prin brandul său Gerovital, a decis să se alăture Echipei Olimpice a României deoarece valorile mărcii sunt apropiate spiritului olimpic în general și valorilor românești, în particular. Ne dorim ca sprijinul nostru să-i ajute pe sportivi să-și împlinească visul de a fi cei mai buni dintre cei buni, de a fi numărul unu. De asemenea, atât Echipa Olimpică precum și Gerovital au fost și ne dorim să fie în continuare cărți de vizită naționale pentru toți românii, motive de mândrie pentru apartenența la un set de valori respectate oriunde pe mapamond.” a declarat Mircea Turdean, director general FARMEC.


Suntem mandri de aceasta colaborare si ne dorim sa-i ajutam pe sportivi sa-si indeplineasca visul de a fi cei mai buni din cei mai buni, de a fi numarul 1.

Multumim, Farmec, pentru implicarea voastra alaturi de cei care lupta pentru a transforma Romania in tara pe care ne-o dorim cu totii!

www.farmec.ro
www.gerovital.ro
http://www.facebook.com/farmec.company





Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Farmec – Titular in Echipa Nationala de Actiune si in Echipa Olimpica a Romaniei

  1. e minunat sa ai grija de natura, in locul unora si in absenta coercitiei de oorice fel. cita vreme pot deversa aproape oriunde orice, pot nta vesnic pe voluntariatul care nu este decit o miscare de imagine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *