Echipa 15789, morman M7203

Din colectia “povesti de 12 mai”…cu ghilimele de rigoare, respect si stima:

————-

Buna ziua,
Ne bucuram ca ne-ati primit in marea echipa a iubitorilor de natura nepoluata care au dorit sa se impilce activ in actiunea din aceasta zi. Mormanul M7203 la care am fost trimisi noi, echipa 15789, fusese alocat echipei 18153 (noi fiind o echipa mica, din 2 adulti si 2 copii, am cerut sa fim impreuna cu altii). Din pacate, echipa cealalta nu s-a prezentat, noi fiind singuri in zona.
Mormanul M7203 este o groapa de gunoi in Gilau, pe malul Somesului, langa niste case de rromi. Este peste putinta unei echipe mici, dotate doar cu saci de plastic si manusi, sa o curete. Acolo e nevoie de utilaje mari, lopeti, saci de rafie etc. In schimb, noi am curatat zona adiacenta gropii de gunoi, respectiv tot malul drept al Somesului, pe toata suprafata la care am avut acces, si o parte din malul stang, unde este groapa de gunoi. ATENTIE! Nu exista acces pentru transportul gunoaielor decat de pe malul stang (noi am trecut prin apa). Am gasit greu locatia, de la call center ni s-a spus ca e pe malul drept, dar de fapt e pe cel stang, langa casele tiganilor, de unde se arunca in continuare gunoi.
Speram ca actiunea noastra a avut urmari concrete, din pacate acolo e nevoie de mult mai mult si de mai multi.
Numar total saci : 10
Nr. saci cu PET-uri : 3
Ne pare rau ca nu am reusit mai mult, dar restul este concentrat in groapa de gunoi, pentru care v-am spus ca era nevoie de alte dotari. Nu stiu sa apreciez procentul curatat.
Am lasat sacii pe ambele maluri, la vedere, sper ca asta nu e o problema pentru cei care ii colecteaza. Fiind prima noastra participare de acest fel, speram ca pe viitor sa fim mai eficienti.

Cu multumiri, echipa 15789 : Alexandra Racz (8 ani), Adi Racz (11 ani), Simona Racz si Alexandrina Muset

———————–

Intr-adevar, experienta Let’s Do It, Romania! te pune fata in fata cu realitatea si povestile care se nasc aici sunt memorabile. Echipa “Let’s Do It, Romania!” multumeste inca o data tuturor.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Echipa 15789, morman M7203

  1. Cu pasi mici si educarea cetateanului vom ajunge sa avem un mediu curat. Bravo acestei mici echipe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *