Let’s Do It, Cluj şi Iaşi sărbătoresc!

Cum echipele noastre din toate judeţele au fost superECOeroi de Ziua Naţională a Curăţeniei, luptându-se cu mormanele de deşeuri, pe care le-au făcut să dispară, acum se mândresc cu reuşitele lor şi le sărbătoresc! Pentru că energia de a fi superECOeroi şi de a face curăţenie în toată ţara într-o singură zi a venit de la voi, susţinătorii noştri, fiecare dintre echipele noastre echipele din ţară vor să vă mulţumească aşa cum se cuvine. Prietenii noştri din Cluj şi din Iaşi au organizat un eveniment festiv, special pentru suporterii din judeţul lor! Printre invitaţi se numără reprezentanţi ai presei, ai autorităţilor şi instituţiilor locale, organizatori, parteneri şi susţinători ai proiectului! Mulţumim din suflet tuturor!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Let’s Do It, Cluj şi Iaşi sărbătoresc!

  1. Felicitari pentru toti voluntarii din tara pentru acest proiect de anvergura.
    Sper ca “cetaceanul certat cu protejarea naturii” sa se trezeasca si sa nu mai lase sau sa arunce deseuri de orice fel unde este interzis.
    Noi, voluntarii acestui proiect speram sa gasim cat mai putin gunoi in natura. Daca de buna voie nu se intelege acest lucru cei certati cu ordinea si curatenia trebuie amendati. Sper ca noii primari votati duminica sa reflecteze si la acest lucru.
    Mult succes in actiunile viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *