Conferinta Clean World 2018

Miliarde de tone de deseuri ajung in natura in fiecare an. Acestea danueaza grav naturii, oamenilor si in general ecosistemul.

Activisti civici din 90 de tari s-au intalnit in Tallinn, Estonia pentru a dezbate probleme de mediu si a pune la cale unul din cele mai ambitioase proiecte pe anul 2018 pentru comunitatea Let’s Do It, World!

Este vorba despre ziua de curatenie mondiala ce va avea loc pe 15 septembrie. In fiecare tara, a face curatenie inseamna altceva.

De exemplu Nirma din Siria planuieste o zi de curatenie nationala. Cu toate acestea in Siria razboiul, suferinta, moartea si groaza sunt la ordinea zilei.

“E si oamenii din tara mea avem nevoie de o raza de lumina in atat de mult intuneric. Avem nevoie sa ne concentram atentia pe ceva bun, pe ceva care sa ne aduca speranta si sa ne incalzeasca inimile. Asta este pentru noi “Let`s Do It!” – increderea ca lucrurile pozitive mai sunt posibile si in Siria.” Nirma

Pe 15 septembrie 2018, este World Cleanup Day – o zi in care omenirea se aduna pentru a face curatenie in toata lumea, intr-o singura zi. Vii si tu?

Surse:

Civic Activists from 90 Countries Gather at the Clean World Conference to Stand Up Against the Waste Pollution

Conferinta Let`s Do It, World! si povestile care m-au impresionat cel mai mult

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Conferinta Clean World 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *