Produsele eco au propriul lor etaj dedicat într-un mall din Bangkok

Siam Discovery este unul dintre cele mai apreciate mall-uri din Bangkok, recunoscut  pentru conceptul său sofisticat, iar mai nou și pentru că încurajează sustenabilitatea. Centrul comercial și-a deschis, în noiembrie anul trecut, cel de-al patrulea etaj care a devenit o zonă dedicată în întregime cumpărăturilor eco-friendly, oferind o varietate de produse ecologice, marea majoritate originare din Thailanda.

Ecotopia, căci așa a fost denumită zona, reunește peste 100 de brand-uri, atât locale cât și internaționale, care oferă clienților, în total, aproximativ 3 mii de produse. Există chiar și o zonă din care vizitatorii își pot cumpăra fructe și legume proaspete, pe care le pot folosi în prepararea diferitelor rețete de sucuri naturale – totul într-un decor fascinant și modern.

Noul concept reușește să acopere o gamă largă: de la hrană, haine din fibre naturale ori elemente decorative, până la accesorii și chiar gadget-uri – toate confecționate din materiale naturale sau reciclate și care nu dăunează mediului înconjurător.

O altă zonă interesantă este cea dedicată plantelor, de unde clienții pot cumpăra diferite tipuri de semințe care pot fi mai apoi plantate în gradină sau în ghivece.

Ecotopia este un concept bine primit atât de locuitorii Bangkokului, cât și de vizitatorii capitalei Thailandei. Această zonă răspunde nevoilor oamenilor preocupați de mediu și reușește să îi atragă și pe cei care își doresc să adopte un stil de viață sănătos, atât pentru ei cât și pentru mediul înconjurător.

Autor: Raluca Badeci

Surse articol: Timeout, BK, Coconuts.ro – articol tradus și adaptat

Surse foto: Timeout, siamdiscovery.co

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Produsele eco au propriul lor etaj dedicat într-un mall din Bangkok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *