Art&Craft și Let’s Do It, Romania! pentru o țară mai eco!

 

Art&Craft susține Let’s Do It, Romania! și World Cleanup Day, ziua în care toată planeta se unește pentru a lupta împotriva deșeurilor.

Ideea proiectului Art&Craft a apărut în 2003 ca un concept care prezintă România ca o țară frumoasă, caldă, o țară a meșteșugurilor, a basmelor și a locurilor cu istorie. Ideea de suvenir este doar un atribut al întregului concept, prima caracteristică fiind o afirmare e a ceea ce reprezintă țara noastră, apoi adăugându-se zona de funcțional, decorativ și cadou.

Totul a  început cu un mic magazin de suveniruri și produse tradiționale românești în Aeroportul din Otopeni, iar astăzi le găsim magazinele și brand corner-uri în aeroporturile din Sibiu, Târgu Mureș, Cluj, Iași, Timișoara, Craiova, Bacău, Suceava, Constanța și online pe  www.artandcraft.ro.

Pe lângă activitatea comercială, Art&Craft desfășoară și campanii de responsabilitate socială, fiind partenerii noștri încă de anul trecut. Prin campania ECO-ACUM, desfășurată de pe 1 iunie până pe 1 august 2018, și-au propus să protejeze mediul de invazia pungilor din plastic, încurajându-și clienții să achiziționeze sacoșe din material textil și oferind un discount de 20% tuturor sacoșelor din material textil disponibile pe www.artandcraft.ro.

Ca urmare a succesului pe care l-a avut această campanie, Art&Craft va lansa pe 17 septembrie un nou model de sacoșă textilă, pentru cumpărături, așa că stați cu ochii pe site-ul și pagina lor de Facebook!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *