20% pentru un viitor verde!

In 2018 am incercat sa mobilizam 1.000.000 de Doeri pentru o cauza comuna: World Cleanup Day. Desi nu am fost chiar 1.000.000, am reusit sa strangem 365.000, un record national in materie de mobilizare si voluntariat.

Let’s Do It, Romania! nu se mandreste doar cu Ziua Nationala de Curatenie, evenimentul nostru recurent. In total, de la infiintare, prin multiple proiecte (Let’s Get Green!, Let’s Do It, Danube!, Let’s Share & Care!, Let’s Do It, Corporate! si altele), am mobilizat mai bine de 1.800.000 voluntari pentru cauze de mediu si evenimente educationale.

Pentru a merge mai departe si a continua sa ne depasim an de an recordurile, avem nevoie de implicarea ta!

Daca ești administrator sau deții o firma privata cu cifra de afaceri de minim 1.000.000 de euro, poti contribui direct la protectia mediului si educatia ecologica prin sustinerea financiara a programelor derulate de noi. Codul fiscal prevede posibilitatea ca 20% din impozitul pe profit al companiei sa fie directionat, direct si fara costuri, pana la sfarsitul anului catre o entitate non-profit.

Sa directionezi 20% din impozitul pe profit nu presupune costuri sau mari eforturi, iar conditiile pentru a folosi aceasta facilitate fiscala sunt:

– firma trebuie sa fie platitoare de impozit pe profit;

– trebuie sa inchei un contract de sponsorizare;

– valoarea sponsorizarii poate fi de 0.5% din cifra de afaceri, dar nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Care ar fi pasii de urmat?

  1. Calculati suma aferenta celor 20% din impozitul pe venit/profit al companiei, in limita a 0.5% din cifra de afaceri
  2. Va rugam sa completați contractul de sponsorizare (pe care il puteti descarca aici) cu datele firmei și cu suma de sponsorizare și sa îl trimiteți în format word la adresa [email protected]. Noi va vom trimite contractul în 2 exemplare semnat si ștampilat in original, la adresa indicata.
  3. Efectuati plata prin transfer bancar sau online.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *