Hai să facem Timișoara mai curată!

Schimbare de atitudine față de mediu la Primăria Timișoara și Poliția Locală.

Serviciul Protecția Mediului din cadrul Poliției Locale Timișoara, împreună cu Biroul Salubrizare din cardul Primăriei Timișoara și Direcția Apelor Banat sunt un exemplu demn de urmat în ceea ce privește grija pentru mediu, implicându-se în numeroase acțiuni de curățenie și ecologizare! O astfel de acțiune va avea loc sâmbătă 15 mai, pe malul râului Bega.
Apelăm la disponibilitatea voastră.💚🆘 Hai și tu, voluntar pentru o zi! ♻️💪🏼

– fiecare persoană interesată își va asigura deplasarea către zona de întâlnire, Uzina de Apă Timișoara, strada Rozelor (locația https://goo.gl/maps/hCdgUwuYaTHVwM1z5 ) cu propriul mijloc de transport – ora 08:50;
– vă rugăm să veniți pregătiți cu recipiente pentru apă;
– vă rugăm să veniți cu mască și să o folosiți pe durata evenimentului de ecologizare
– deșeurile vor fi preluate de autorități;

ℹ️ 𝐓𝐨𝐭̦𝐢 𝐜𝐞𝐢 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐚𝐭̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐞 𝐥𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭ă 𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧e 𝐩𝐨𝐭 𝐬𝐮𝐧𝐚 𝐥𝐚 𝐧𝐮𝐦𝐚̆𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐭𝐞𝐥𝐞𝐟𝐨𝐧 𝐚𝐥 𝐜𝐨𝐨𝐫𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞𝐢 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢, Tatiana Buica: 📞 +40 744 654 708 sau scrie-ne în privat un mesaj.

🚮 Pentru un mediu mai curat trebuie să contribuim cu toții, iar prin puterea exemplului sperăm ca și cei vinovați de prezența acestor deșeuri să fie mai responsabili și să conștientizeze că deșeurile trebuie aruncate la gunoi și nu la voia întâmplării!

Orice ajutor, oricat de mic, va face o diferenta semnificativa pentru mediul inconjurator!💚💚

ALTE DETALII:

– Ne vom bucura de natură și prin exemplu nostru vom încerca să mobilizăm cât mai mulți oameni interesați să sprijine inițiativa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *