Vreau sa va spun o poveste..

…se intampla in Estonia, in anul 2008. Niste oameni si-au pus in cap sa curete intreaga tara intr-o singura zi. Si au mai convins niste oameni sa li se alature planului lor nebunesc. Apoi acei oameni au mai convins niste oameni. Si uite-asa, cu doua saptamani inainte de ziua cea mare, 10.000 de nebuni erau inscrisi pe lista estonienilor care vor sa schimbe lumea. Nu erau insa destui cat sa reuseasca sa duca planul la bun sfarsit… tara era mare si gunoaiele multe… Saptamanile au trecut, iar ziua de 3 mai 2008 avea sa intre in istorie, pentru ca atunci 50.000 de estonieni au iesit din casa si si-au curatat tara de gunoaie.


Pe cauza de pe Facebook suntem si noi acum 10.000. Nu suntem insa nebuni. Suntem o mica parte din acei romani valorosi care adusi impreuna pot face lucruri extraordinare! Nu vrem sa mutam muntii din loc, desi cu siguranta am putea face si asta. Vrem ca in septembrie sa ne curatam si noi tara, murdarita de cei mai putin valorosi, dar pe care dorim sa ii aducem de partea noastra.


Va lansez astazi prima provocare. Estonienii au reusit in doua saptamani sa mai convinga 40.000 de oameni sa se alature proiectului. Practic, fiecare si-a mai luat 4 prieteni cu el. Hai sa aratam ca putem si noi! Hai sa ajungem si noi la 50.000 de sustinatori!


Hai sa dam nastere celui mai mare proiect social din Romania! Hai sa aratam ca se poate si la noi si ca forta oamenilor care lupta pentru acelasi obiectiv este imensa. Hai sa ne scriem, acum, propria noastra poveste.


Let’s Do It, Romania! Dati acest mesaj mai departe si sa porneasca recrutarile!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

5 thoughts on “Vreau sa va spun o poveste..

  1. Salut acu ceva vreme am completat si trimis formular pentru cartare ce se intimpla nu am primit nici un raspuns suntem in resita citiva care putem carta individual avem gps avem cu ce ne deplasa deja am si coordonatele de la citeva locatii dar nu sti ce sa fac cu ele sunt curios si eu cum arata harta asta a gunoaielor pe toata Romania cred ca ar fi interesant sa apara undeva sa poata fi vazuta de toata lumea.
    Daca am scris unde nu trebia imi cer scuze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *