Avem nevoie de coordonatori locali!

Dragi prieteni, dupa cum stiti, echipa “Let`s Do It, Romania!” a inceput de cateva saptamani recrutarea pentru coordonatorii de judet, cu scopul de a demara actiunile de organizare la nivel local.


Sarcinile unui coordonator de judet includ monitorizarea echipelor locale, initierea parteneriatelor si mentinerea contactului cu echipa centrala de conducere.


In acest moment, judetele in care avem mare nevoie de voluntari pentru aceste pozitii sunt: Alba, Bacau, Bistrita Nasaud, Botosani, Buzau, Caras Severin, Covasna, Dambovita, Gorj, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Ialomita, Mehedinti, Maramures, Neamt, Olt, Salaj, Satu Mare, Tulcea, Teleorman, Vrancea si Vaslui.


Mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial www.letsdoitromania.ro, la sectiunea “Implica-te!”. Tot acolo va invit sa va si inscrieti, completand formularul disponibil.


Termenul limita pentru inscrieri este 12 martie 2010.


Pana duminica, 21 februarie, 352 de voluntari s-au inscris pentru organizare locala, dintr-un necesar aproximativ de 1600.
Dintre acestia, cei mai multi sunt din capitala (91), iar judetele fruntase sunt Cluj (32), Timis (25) si Constanta (20). In 4 judete nu s-a inscris nicio persoana: Covasna, Mehedinti, Neamt si Salaj.


Aveti ocazia sa puneti osul la treaba inca de acum, asa ca pe cei mai entuziasmati si mai saritori ii astept sa se inscrie. Nu aveti nevoie decat de niste timp si de dorinta de a va reprezenta judetul in drumul spre o tara mai curata :)


Let’s Do It, Romania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *