Votati “Let`s Do It, Romania!” la Tara lui Andrei!

Dragii nostri sustinatori, o bucatica din proiectul nostru drag a fost inscris in “Tara lui Andrei” si selectat pentru faza finala din luna mai. Este vorba de cartarea pentru judetul Vrancea. Ajutati-ne sa castigam 5000 Euro pentru acest proiect minunat! Votati aici “Cartare Vrancea Let`s Do It, Romania!” Va ia exact 4 minute sa va faceti un cont si sa votati. Ar fi primii nostri bani si avem mare nevoie:)

Pana la sfarsitul lunii mai, haideti sa facem din “Let`s Do It, Romania!” cel mai sustinut proiect din Romania, asa cum merita!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

8 thoughts on “Votati “Let`s Do It, Romania!” la Tara lui Andrei!

  1. Am ridicat din spranceana zilele trecute cand am auzit ca “superficialul e noua profunzime”. Si totusi imi convine: inseamna ca niste suprafete curate raman o problema adanca :P
    Sunt din Vrancea (Focsani), va felicit, va sustin cu drag, am votat, m-am inscris, un model sunt :)
    Raman curioasa sa vad cati/cat de implicati vom fi.

    1. Draga Corina, multumim pentru sustinere. Eu sunt convinsa ca si vrancenii sunt la fel de activi ca si clujenii, trebuie doar sa ii ajutam putin. Ne poti ajuta sa facem un mic Buzz prin Focsani? :)

      1. Aaaam si inceput :) Cine a pornit codas ajunge cum, cum…? Eh, vedem noi cat de fruntas. Intre timp, ramanem cu ochii si pe Andrei, poate ne premiaza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *