A trecut 25…

Si am facut si curatenie. Acum…exista doua posibilitati: ori nu am dat eu pe posturile TV cand s-a vorbit despre acest lucru, ori nu prea s-a vorbit. Motivul nu il cunosc si imi este greu sa cred ca l-as intelege chiar daca l-as afla. Sa fim seriosi, nu o sa zica nimeni cine si ce a facut, dar sa se spuna CA s-a facut, mi se pare un lucru important.

Se cunoaste influenta presei in ceea ce priveste orice. Din acest motiv nu inteleg ce i-ar putea opri sa fi facut o campanie de o zi macar. Toata presa. Moca. Nu de alta, dar, din cate stiu eu, si ei traiesc in aceeasi tara si se confrunta cu aceleasi probleme.


Eh, sa trecem peste nemultumiri si sa povestesc o tara despre ce s-a intamplat pe 25.

Organizarea a fost mult mai ok decat ma asteptam. S-a creat o leaca de haos – cum este si normal cand vorbim de mai multi oameni la un loc – dar s-a rezolvat totul civilizat si proiectul a fost pus in practica, zic eu, cu succes.

Echipa noastra a fost formata din oameni tineri si, in mare parte, entuziasmati de la inceput pana la sfarsit. Am curatat mormanul pe care l-am ales initial:

Boschetii aia erau plini. Gunoiul se acunde bine. Am gasit detoate. Seringi, parfumuri, haine, hartii, cutii, PET-uri (predominant de Timisoreana – romanul are gusturi bune :P ) si multe altele:

Rezultatul final a constat intro gramada de saci mari plini, dar si un morman de gunoi in minus:


Apoi am plecat sa cucerim teritorii noi. Am plecat in cautare de alte mormane (pe care am fost siguri ca o sa le gasim – si nu ne-am inselat). Am dus o lupta mare cu ceea ce parea a fi o groapa de gunoi ilegala (aren’t them all?). N-am putut-o dovedi – era prea mare si noi prea putini, dar am facut tot posibilul:

No flag, no country style:

Si am gasit si un nene care pescuia si caruia i-a suras norocul (cred ca am avut si noi o influenta pozitiva :) ):

In rest…multe glume, mult praf, oboseala, insecte, mizerie, atmosfera de tabara, distractie, ghidusii si oameni frumosi. Pe la 3 ne-am indreptat spre o binemeritata bere, apoi acasa si la un afterparty foarte reusit. A fost ok si…macar pentru o zi, WE DID IT! :D


Acum vom trai cu gandul ca am schimbat ceva chiar daca azi e la fel ca vineri. Macar am incercat si am si reusit (chiar daca scepticii cred ca doar pentru cateva ore – e mai bine decat deloc ;) ).

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *