We present to you….ECHIPA DE COORDONARE Let’s Do It, Dolj! 2011

Tineri, cu forte proaspete de munca, pornim pe acelasi drum pe care poposeam si anul trecut.

Abia asteptam zilele agitate, cand stateam de dimineata pana seara in sediul local din Prefectura, cand mancam 2 covrigi pe zi si beam doar apa plata! Cand vorbeam cu cate 118 (!!!) primari si contacte pe zi si incercam sa le explicam ce inseamna Let’s Do It, in romana! :lol:

Abia asteptam sa mergem pe teren, pentru fundraising, prin caldura amiezii. Eram poate obositi, dar fericiti ca am mai obtinut un set de manusi sau de saci!

Abia asteptam agitatia zilei celei mari! 24 septembrie 2011, data cand dam examen pentru activitatea intreprinsa inca din primavara! Abia asteptam sa vedem rezultatele de anul acesta!


Echipa Let’s Do It, Dolj! 2011




Catalin Zamfir, coordonator proiect

Fire puternica si muncitor asiduu, Catalin nu se lasa intimidat de problemele cotidiene si reuseste sa isi faca exemplar treaba de tatic a doi copii minunati, de sot, prieten si cap al familiei sale. Pretuieste foarte mult timpul si tocmai de aceea nu se lasa doborat de avalansa cotidiana, reusind sa se implice in proiecte cu scop social, cum este si Let’s Do It, Romania!

Coordonator al proiectului pentru al doilea an consecutiv, tanarul Catalin promite sa isi managerieze bine echipa cu care va lucra anul acesta pentru organizarea zilei nationale de curatentie, iar noi il credem pe cuvant!






Madalina Marinescu , coordonator comunicare

Ei bine, e greu sa scrii despre sine, dar am sa incerc sa fiu cat mai modesta. Sunt studenta la Drept si Vicepresedinte al unei asociatii europene a studentilor in drept, insa pe langa memorarea infinitelor pagini din cartile de specialitate, imi place sa ma dedic proiectelor  care au ca obiect constientizarea populatiei cu privire la mediul inconjurator, iar LDIR mi-a dat motive sa cred ca acest lucru este posibil! Am facut parte si anul trecut din echipa de organizare, ocupandu-ma de fundraising, asa ca firea-mi deschisa si placerea de a vorbi ma vor ajuta sa aducem proiectul LDIR pe cote cat mai inalte!





Gabriela Morosanu, coordonator cartare

Studenta a Facultatii de Drept din Craiova, dar si a Facultatii de Geografie din Bucuresti, Gabi reuseste cu brio sa se implice in orice proiect i se iveste in cale. Ea sustine ca este esential sa mentinem natura curata si de aceea a acceptat provocarea Let’s Do It. Ambitioasa si comunicativa crede in succesul proiectului si de aceea este neobosita cand vine vorba de alergatura pe care o presupune pozitia ei in cadrul echipei. Si deoarece a ajuns la noi pe ultima suta de metri, noi ii uram “Bine ai venit”!







Carmen Mocanu, coordonator logistica


Indragita de elevi si de cei din jur, doamna este una dintre cele mai active cadre didactice din Dolj. Prezenta la orice proiect, bifeaza cu succes pozitia de coordonator in cadrul echipei LDIR din Dolj, si anul acesta! Ne bucuram sa o avem alaturi, pentru ca este o persoana amabila, cu simtul umorului si deschisa! Doamna vrea sa fie la curent cu tot ce se petrece in mediul craiovean, iar pentru asta nu putem decat sa o incurajam si sa speram ca vom face treaba buna impreuna!













Bogdan Macarau, coordonator voluntari

Tanar absolvent al facultatii de fizica si noul presedinte al uneia dintre cele mai active asociatii de studenti din Craiova, Bogdan este un baiat muncitor si ambitios. Plin de entuziasm in tot ceea ce priveste proiectul, se pare ca ii molipseste si pe restul cu dorinta sa de munca si cu hotararea cu care propune noi idei care sa vina in sprijinul derularii marii zile de curatenie. Chiar si anul trecut s-a implicat in organizarea Let’s Do It! si se pare ca i-a placut, caci este si anul acesta alaturi de noi!










Livia Gavrila, coordonator voluntari

Face voluntariat de la 14 ani! Mai este nevoie sa spunem ceva despre colega noastra? E deschisa, mereu cu zambetul pe buze si deschisa tuturor ideilor! Membra fondatoare a ARTI (Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa), se descurca excelent cu voluntarii LDIR, reusind sa ii motiveze si sa ii sustina, la fiecare pas pe care acestia il fac! Ne bucuram ca a acceptat sa ni se alature si ii uram si ei, de asemenea, “Bun venit!”








Vino si tu alaturi de noi in echipa de organizare Let’s Do It, Romania! 2011 in judetul Dolj!

Contact:

[email protected]

[email protected]


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *