We did It, Perpetuum!

Pentru a doua oara consecutiv, echipa Perpetuum a demonstrat ca ii pasa de natura si de tara in care locuim, participand in data de 24 Septembrie 2011 la proiectul Let’s Do It, Romania! Ne-am mobilizat cu mic, cu mare, am luat atitudine in fata nepasarii si ne-am implicat in colectarea gunoaielor „uitate” peste tot co-cetatenii nostri – acele pet-uri, doze de bere, hartii, pampersi, pungi si alte gunoaie de care ne impiedicam de fiecare data cand iesim la iarba verde!

Impreuna cu familiile si prietenii, echipa Perpetuum a numarat 35 de voluntari si a reusit sa stranga in zona Feleac langa partia de schi in jur de 300 de saci de gunoi! Desi la inceput mormanele ni s-au parut uriase, suntem mandri ca le-am facut fata cu brio, lasand natura sa rasufle usurata.

In afara de echipa de voluntari, firma Perpetuum a pus si in acest an la dispozitia organizatorilor 6 autoutilitare, care au transportat pe parcursul zilei deseurile adunate de catre voluntarii din judetul Cluj.

Multumim si pe aceasta cale organizatorilor si tuturor celor care ne-au fost alaturi pentru implicarea si sprijinul lor!

In continuare va prezentam cateva poze de la “fata locului”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *