Votează proiectul “Selectează deşeurile! Implică-te şi TU!”

Salutare dragi Doers!! Iată că acest început de toamnă ne răsfaţă cu vreme călduroasă de care să ne bucurăm alături de voi!  Şi pentru că toamna se numără proiectele, avem nevoie de ajutorul vostru!

 
Prietenii noştri de la Asociatia G.E.E.A. (www.educatiesiecologie.ro)  a depus proiectul “Selectează deşeurile! Implică-te şi TU!  în cadrul Programului de Granturi „Raiffeisen Comunitati”. Suntem foarte bucuroşi că a trecut de etapele de selecţie şi a intrat în cursa pentru obţinerea unei finanţări,  finanţare ce poate fi obţinută prin sprijinul vostru, prin VOTURI.
Proiectul “Selecteaza deseurile! Implica-te si TU! ”  este încadrat în judetul Arges, la secţiunea ” protecţia mediului”.

Scopul acestui proiect este conştientizarea cetăţenilor din cartierele Trivale, Exercitiu – Banat (zona pilot) asupra importanţeigestionării corecte a deşeurilor prin implicare în selectarea deşeurilor reciclabile, precum şi colectarea de informaţii despre comportamentul de selectare a deşeurilor pentru a multiplica proiectul pe viitor la nivel municipal.

Noi credem că putem aduce o schimbare pozitivă prin acest proiect !

 

 


 Modul de votare:

Fiecare utilizator înregistrat pe blogul Raiffeisen Comunităţi poate vota un singur proiect, o singură dată.

Pentru a vota proiectul nostru, “Selectează deşeurile! Implică-te si TU! “, trebuie să parcurgeti urmatori pasi:

–          înscrierea pe situl www.raiffeisencomunitati.ro ;

–          click pe “Log In” unde reintroduceţi numele de utilizator şi parola;

–          click pe Proiecte propuse;

–          se va deschide o hartă unde aveţi posibilitatea să vizualizaţi proiectele distribuite pe judeţele în care se desfăşoară. Sub hartă, puteţi vedea toate proiectele din concurs, în ordinea voturilor obţinute (click pe “Afişează toate proiectele“).

–          butonul de votare se găseşte în faţa titlurilor proiectelor afişate, însă puteţi selecta doar unul, printr-un simplu click, urmând să apasaţi butonul “Votează” (situat la finalul listei de proiecte)

Rezultatul voturilor se actualizează automat, în timp real, şi poate fi urmărit pe raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/.

 

 

Vă mulţumim anticipat pentru  voturi şi susţinere!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *