Vedetele-Doeri. Care sunt vedetele care susțin “Let’s Do It, Romania!”

Let’s Do It, Romania! este mișcarea națională la care oricine este binevenit, o inițiativă care s-a bucurat și se bucură de susținerea persoanelor publice din toate domeniile.

De-a lungul timpului, la acțiunile de curățenie organizate de “Let’s Do It, Romania!” au participat, printre cei 1,2 milioane de voluntari și vedete pe care le vedem zilnic la TV, în concerte sau în ziare.

Hai să cunoaștem vedetele-Doeri și mesajele lor pentru voi.  Pe 24 septembrie, ne strângem din nou să curățăm România!

 • Andi Moisescu: “Se spune că gesturile mici sunt cele care schimbă lumea. Nu știm dacă așa stau lucrurile, dar putem încerca”.

 • Cabral: “Din păcate, nu există un gest pe care, dacă l-ar face cineva, oricine, brusc, lumea ar fi un loc mai bun. Dimpotrivă, trebuie să facem fiecare câte un mic gest astfel încât să curățăm, să ajutăm, să ajungem din nou într-un loc în care să fie plăcut să trăiești”.

 • Alex Dima: “Aș vrea să cred că, peste ani, aceste gesturi mici vor deveni nu doar o tradiție, ci vor face parte din firea noastră, că nu vom mai avea nevoie să fim îndemnați, ci că vom face curățenie pentru că așa simțim. Chiar as spera ca într-o bună zi să nu mai fie nevoie să vedem toate aceste mizerii și să facem curățenie, să fie în firea noastră acest sentiment de a avea o țară curată”.

 • Răzvan Fodor: “Chiar dacă această campania  durează doar o zi, este foarte important că există lucruri de genul acesta și că doar într-o singură zi poate exista schimbare”.

 • Amalia Enache: “Cred că, datorită faptului că suntem atât de mulți și împrăștiați prin toată țara, asta le dă unora de gândit. Susțin Let’s Do It, Romania! pentru că sunt adesea nemulțumită când merg în vacanțe prin țară și văd poieni murdărite și râuri care arată ca niște depozite de gunoi. În general, nu-mi place să aștept de la alții să facă ceva ce mie nu-mi place. Suntem o generație și trebuie să ne mobilizăm să schimbăm noi ceva, să facem lucrurile așa cum ne-ar plăcea să fie. Dacă ne-ar plăcea ca România să arate altfel, trebuie să facem fiecare dintre noi tot ce ne stă în putință”.

   • Zoli Toth este fan Let’s Do It, Romania! pentru că el crede că împreună putem face din țara noastră un exemplu pentru toți.

   • Șerban Copot (Animal X): “Let’s Do It, Romania! pune o cărămidă la fundația mai sănătoasă pe care trebuie să se ridice noile generații. Implicarea în probleme sociale reprezintă o participare foarte importantă pe care oricare tânăr ar trebui să o aibă. Susțin Let’s Do It, Romania! pentru că este un proiect curajos, pentru că îmi doresc ca tinerii să iasă din fața calculatoarelor și să facă ceva pentru țara asta”.

   • Smiley: “Let’s Do It, Romania! ar trebui să fie o atitudine pe care să și-o adopte toți oamenii, în fiecare zi. Știu că e greu, și eu mai am scăpări, dar e important ca în fiecare zi să te gândești că poți să schimbi lumea în care trăiești sau măcar mediul în care te învârți în fiecare zi. Dacă fiecare om și-ar delimita un spațiu în care să-și facă lumea mai bună , am face un puzzle imens și fiecare ar avea grijă de bucățica lui”.

    Holograf “E timpul să facem ceva!”

    Adi Despot: “Mizez pe foarte mulți oameni care vor duce o bătălie. Îmi place ideea de oameni care pun pumarul pentru a schimba lucrurile din rau în bine. Sunt tată și mă gândesc la viitorul copiiilor mei.”

   • Randi: “Cred că împreună putem să schimbăm lumea, cred că dacă ne educăm cu adevărat și încercăm să nu mai facem gunoi pe oriunde mergem putem să avem un pământ curat și să respirăm un aer fresh”.

     • George Vintilă crede că Let’s Do It, Romania! are potențialul de a schimba nu numai țara, dar și lumea.

      Si Cornel Ilie a spus”Let`s Do It!” încă din primul an: “E una dintre ultimele sanse de a ne uni ca romani si de a arata ce avem bun.”

      Andreea Raicu a fost acolo în 2010: “Am fost convinsa ușor, doresc să locuiesc într-o țară curată, ne lipsește unitatea și poate încet, încet lucrurile se vor schimba.”

     • Magor Csibi: “Let’s Do It, Romania! nu este o acțiune de adunat deșeuri, nu are un singur scop, acela de a curăța România de deșeuri, ci cred că este mai degrabă un eveniment care unește și creează o comunitate. Avem nevoie să creăm comunități, asta este singura noastră șansă pentru un viitor în care să trăim confortabil”.

     • HaHaHa Production susține “Let’s Do It, Romania!”.

     • Pavel Bartoș: “Îmi place acest proiect pentru că sunt implicați oameni care vor să facă ceva cu oamenii din România pentru România”.

     • Masterchef ne îndeamnă să facem curat în casa noastră, România!

V-au convins să vă înscrieți la Ziua de Curățenie Națională de anul acesta? Indiferent de motivele voastre, fie că vă doriți o țară curată sau că pur și simplu doriți să vă implicați într-o acțiune de voluntariat, vă așteptăm alături de noi pe 24 septembrie, să curățăm România!

“Let`s Do It, Romania!“ este realizat cu sprijinul Guvernului României, Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și Kaufland România.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Vedetele-Doeri. Care sunt vedetele care susțin “Let’s Do It, Romania!”

 1. Mobilizarea se pare ca a inceput. Totusi, dupa mai multi ani de “Let’s do it, Romania” Romania noastra, nu este mai curata! Ba chiar, dimpotriva! Gunoaiele uratesc in continuare fata tarii peste tot! Mai sunt si deseurile grele, molozul greu,deseurile de la demolari care se vede aruncat peste tot(chiar si din tren, cum iesi din Bucuresti Nord, spre Chitila, de exemplu….). Deci, ceva nu merge. Oare ce anume ar trebui facut ca aceste actiuni sa nu ramana doar ca un exercitiu de imagine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *