Vă invităm la distracție eco-friendly în Deltă!

Pe 29 iunie este Ziua Dunării, iar noi ne-am gândit să îi urăm „La mulți ani!” într-un mod eficient și în folosul mediului, așa cum v-am obișnuit, de aceea în perioada 19-21 iulie, echipa noastră de training se va muta la Sfântu Gheorghe pentru a se alătura participanților la Delta Music Fest.

Fiindcă ne place să vorbim oamenilor despre ceea ce am aflat noi în timp despre protejarea planetei, dar vrem să ducem învățămintele mai departe într-un mod informal, vă așteptăm acolo cu ateliere de reciclare creativă, jocuri și alte activități pe teme legate de ecologie. Pentru că știm că avem de-a face cu niște doers, cărora se place să se implice cu adevărat, am organizat și o sesiune de curățenie, pentru a scăpa Delta de o parte dintre deșeurile nocive.

În afara activităților realizate de echipa Let’s Do It, Romania!, în cadrul evenimentului vor mai fi organizate concerte, concursuri de caiace etc (programul complet al evenimentului se găsește la adresa: www.deltamusicfest.ro). Te așteptăm să schimbăm lumea împreună pas cu pas! Ne vedem în Deltă, la Sfântu Gheorghe, între 19 și 21 iulie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Vă invităm la distracție eco-friendly în Deltă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *