Un voluntar din Suedia sprijină campania „Let’s Do It, Romania” la Botoşani

Campania „Let’s Do It, Romania” se bucură, la Botoşani, de sprijinul unui voluntar din Suedia cu care voluntarii botoşăneni implicaţi, pentru al patrulea an consecutiv în această campanie de mediu fac un excelent schimb de experienţă. Sandra Tenggren a sosit la Botoşani, graţie unui proiect care aparţine Asociaţiei B-right Media, în cadrul căruia va contribui la înfiinţarea unui Departament de Mediu al organizaţiei amintite.

Sandra Tenggren şi-a arătat întreaga disponibilitate pentru activităţile care se vor derula pâna pe data de 28 septembrie, cât şi la curăţenia efectivă din această zi. Împreună cu voluntarii botoşăneni, ea va participa, în această săptămână, la o serie de întâlniri cu elevii şi cadrele didactice din judeţul Botoşani, implicându-se astfel în promovarea campaniei  „Let’s Do It, Romania” în județ.

Sandra este nerăbdatoare să străbată judeţul pentru a se întâlni cu botoşănenii, mai mici şi mai mari, dornici de a avea un mediu curat şi să ajute la strîngerea gunoaielor alături de botoşăneni în ziua cea mare, adica 28 septembrie, când toţi botoşănenii indiferent de vârstă sunt aşteptaţi la curăţenia oraşului. Cei care doresc să se implice se pot înscrie pe siteul www.letsdoitromania.ro.

Sanda Tenggren a avut deja şi o primă intervenţie televizată ca voluntar în campania „Let’s Do It, Romania”.  Interviul acordat unui reporter al ziarului Buzz, publicaţia copiilor din Botoşani, poate fi urmărit duminică, 22 septembrie, de la ora 10.30, în cadrul emisiunii Cheia Sol, pe TeleM Botoşani.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *